ATENȚIE! PRELUAȚI ȘI MEDIATIZAȚI! MARI DEMERSURI PUBLICE PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU!

La 21:30 ora României, la emisiunea Sinteza Zilei (Antena 3), senatorii Benoni Ardelean și Titus Corlățeanu susțin cazul familiei Bodnariu!

Ei vor promova participarea în număr cât mai mare la marea demonstrație de protest de Sâmbătă, 19 Decembrie, în fața Ambasadei Norvegiei din București, strada Atena nr. 18, de la 12:00 la 15:00 ora României!

Tot în acest Weekend sunt și alte acțiuni de protest din care menționăm pe cel din Dublin, Irlanda!

De asemenea, se preconizează expunerea unui mare afiș de protest la meciul de handbal România – Norvegia, în cadrul semifinalelor Campionatului Mondial din Danemarca! Meciul este televizat mâine de la 21:45 ora României! Sperăm să se poată și să capteze atenția camerelor de luat vederi!

Slăvit să fie Domnul, mergem înainte cu toate pânzele sus!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri to “ATENȚIE! PRELUAȚI ȘI MEDIATIZAȚI! MARI DEMERSURI PUBLICE PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU!”

  1. 19 ianuarie sau 19 decembrie? Cred ca este o mica greseala de redactare!

  2. Reblogged this on ENCOURAGE by cornelilioi and commented:
    Toti pentru unul, unul pentru toti……adevaratul Crestinism se vede in vremurile de criza, si daca criza nu ne uneste, ce altceva ne-ar mai putea uni?

  3. Sharuit! ( corectie mica: Numele e Titus „Corlateanu”. )

  4. Am inteles ca numai 60 de persoane pot participa la protest in Bucuresti, sambata 19 decembrie. Dar indraznesc sa vin cu o propunere: La o urmatoare demonstratie (pentru ca acum era scurt timpul pentru organizare) sa se faca, la aceeasi ora cu ce din Bucuresti, demonstratii in fata consililor judetene din fiecare judet (evident cu implicarea fiecarui lider de biserica ca sa mobilizeze oamenii) cu invitarea presei si televiziunii. Aceasta pentru cei care nu pot pleca in capitala. Pentru ca din fiecare judet organiza de asemenea plecarea cu autocare. Ar fi si o ocazie pentru credinciosi sa aiba partasie si sa poata comunica.

  5. exact la asta ma gandeam..dar asta ar trebuii facut in Norvegia,cu atat mai mult..trimis scrisori de sustinere la toate bisericile din imprejurimi care pot sa participe la mitinguri in fata guvernului norvegian,si in fata ambadadelor pentru ca nu e un caz de abuz ci un caz de discriminare religioasa..iar daca aceasta libertate religioasa nu e posibila in Norvegia atunci cetatenii ei crestini as trebuii sa li se acorde libertatea de a se muta intr-o alta tara unde libertatea religioasa e respectata..si tocmai pentru acest motiv ar trebuii inaintate scrisori guvernului norvegian de a li se oferii copii inapoi si a utea parasii tara daca acea tara nu ofera respect cetatenilor ei…acum e un timp bun pentru ca e Craciun,si oamenii sunt acasa pot iesii in strada..in zilele de craciun si dupa e un timp bun pentru proteste..va sustinem din Londra

  6. Cu privire la propusul protest din Dublin, Irlanda aveti o idee cine este organizatorul, pentru ca local nu am aflat niciun detaliu – desi sunt conectat la evenimente?

  7. CE stiti despre cel din Irlanda?

  8. nu inteleg de ce nu se face protestul intr-o zi lucrătoare. Sâmbăta nu e absolut nimeni in ambasada iar posturile TV difuzează mai mult emisiuni de divertisment.

    • Fie ca Domnul sa dea biruinta si bebelasul sa fie redat de urgenta mamei sale apoi si ceilalti copii pentru reintregirea familiei! Mana buna a lui Dumnezeu sa fie peste ei si sa-i ocroteasca.
      Domnul sa va rasplateasca frate Cristian Ionescu pentru ca sunteti alaturi de cei in necaz. Si eu am fost cuprinsa de indignare si ma rog ca Dumnezeu sa lucreze cu putere pentru copiii Sai pentru slava Numelui Sau iar familia Bodnariu sa-si creasca copiii in valorile crestine. Amin!

  9. Praying for you and your family. May this weapon formed against you not prevail and you are able to refute every tongue that accuses you! With love and prayers holding His faithfulness over you and your children.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pastor Ciprian Barsan - 17 decembrie 2015

    […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/17/atentie-preluati-si-mediatizati-mari-demersuri-pu… […]

  2. ATENȚIE! PRELUAȚI ȘI MEDIATIZAȚI! MARI DEMERSURI PUBLICE PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU! | - 18 decembrie 2015

    […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/17/atentie-preluati-si-mediatizati-mari-demersuri-pu… […]

Lasă un comentariu