LUNI MERGEM CU PLUGUȘORUL LA BARNEVERNET

Excelentă ideea de a… colinda Barnevernetul! Dar cei de la centru nu prea știu multe. Luni, din România, toată Europa, apoi din SUA, să sunăm sau să trimitem email-uri la sediul local care este vinovat de răpirea copiilor familiei Bodnariu. Accesați adresa de mai jos și aplicați serviciul de traducere prin Google. Uluitor, Barnevernet își face reclamă de proporții comerciale, instigând pur și simplu populația să reclame orice li s-ar părea suspicios, cu promisiunea că vor acționa prompt și ferm! Acolo este și adresa pentru mesaje electronice! 

Mai jos, aveți numele, funcțiile și numerele de contact pentru Luni. 

Și mai jos, un mesaj de la fratele Daniel Bodnariu despre zilele de naștere ale copiilor. Atenție: apropós de legile „minunate” norvegiene? După legile lor, părinții ar avea voie să converseze măcar telefonic cu fetele mai mari! Nu le-au permis nimic până acum! La reclamația lui Marius și Ruth, reprezentanții Barnevernet au răspuns așa, nemernicii: „Nu vă permitem pentru că trebuie să mai avem încă un interviu cu ele și după aceea!” Serios? N-au avut timp până acum? Și interviul când o să fie, după ce le dau la adopție? 

Cei care încă susțineți Barnevernet, direct (îi considerați vinovați pe părinți ș justificați acțiunile Barnevernet) sau indirect (considerați că exagerăm sau că nu avem strategii corecte), nu acum ci atunci când se va dovedi că ați greșit, dacă dintr-o dată vă veți alătura discret ca și cum tot timpul ați fi fost de această parte a baricadei, atunci să vă vedem nerușinarea!

https://www.naustdal.kommune.no/tenester/oppvekst/barne-og-familievern/
Monica Loen-Grov Barnevernleiar 971 63 330

Mariann Juklestad Barnevernskonsulent 915 49 749

Gry Øksendal Barnevernskonsulent 40722106

Am sunat la hot-line Barnevernet și mi-am exprimat îngrijorarea despre copiii fam. Bodnariu. Mi s-a spus că au primit foarte multe telefoane dar nu pot să ne ajute, dar să sunăm  la Barnevern Naustdal în ziua de Luni; eu am găsit câteva telefoane de acolo și putem să-i sunăm și să ne exprimăm îngrijorarea, că n-am putut să vorbim cu copiii, că nu le-am putut trimite cadouri de Crăciun, că urmează zilele lor de naștere: Naomi pe 7 Ianuarie, Matei pe 9 Ianuarie și Eliana pe 11 Ianuarie, și vrem să vorbim cu ei și să le trimitem cadouri.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

15 răspunsuri to “LUNI MERGEM CU PLUGUȘORUL LA BARNEVERNET”

  1. Barnevernet, are you able to understand this?

    Și da, probabil că sunt acei copii care au primit câte o palmă la funduleț de drag pentru binele lor. Disciplinarea corectă, în dragoste, întotdeauna a unit. Lipsa regulilor și a dării de seamă aduce frustrare și separare.

  2. Am trimis sms la nr lor de apel de urgenta si mi s-a raspuns ca ei nu pot sa ajute cu nimic familia, ca acestia au un avocat si trebuie sa se foloseasca de el pt a ataca decizia serviciului de protectie a copilului… Cu alte cuvinte, nu sunt prea curiosi de ingrijorarile noastre,,,,

    • Cred că le prea pasă, altfel nu ar fi trimis răspuns înapoi. Același răspuns l-am primit și eu în engleză. Sunt, deocamdată, prea orgolioși pentru a face ceva însă sunt sigur că nu se așteptau să fie asaltați din toate părțile. Cred că seamănă cu un coșmar să fii asaltat la telefon cu sute de apeluri sau mesaje pe pagina de facebook. Și ei sunt (un fel de) oameni și la un moment dat presiunea o să-i facă să cedeze într-un fel sau altul. În Noul Testament avem pilda cu judecătorul acela presat de o văduvă sa-i facă dreptate în cauza ei. Singurul lucru care l-a influențat până la urmă pe judecător și a cedat nu a fost altceva decât presiunea exercitată de femeie prin insistența ei.

  3. Trebuie sa fie anunțați și cei de la asociația pentru prevenirea torturii http://www.apt.ch email apt@apt.ch care ar fi autorizați sa contacteze copiii și sa prezinte un răspuns!

  4. Cei care aveti pozele de profil cu familia Bodnariu dati-le cerere de prietenie celor 3 de la barnervert sau cum s-o numi institutia asta.
    Asa vor vedea poza cu familia Bodnariu si mesajul nostru.

  5. Sa nu uitam ca la mitingurile din fata ambasadelor norvegiei de pretutindeni sa chemam presa locala, si presa de tiraj international cum ar fi Irish Times, sau altele, ca sa faca si ei o lumina in acest caz. Trebuie mediatizata nedreptatea aceasta a lor cu intelepciune. Poate ca ar fi cazul ca crestinismul sa aibe un puternic canal de news la nivel mondial

  6. http://www.bufdir.no/en/English_start_page/The_Norwegian_Child_Welfare_Services/

    Asta este websitul pentru Norwegian Child Services in English. Pentru toti care doresc sa contacteze Barnavernet cred ca asta e cel mai bun website. Am citit ceva interesant pe websitul lor si aici e CUT AND PASTE>>>> CUVANT CU CUVANT >>>>>>

    The majority of those who receive help and support from the Child Welfare Services receive help within the home, so that the child/children and parents can live together. We call this help an initiative, and examples include:
    Guidance and advice for the family
    Parent groups
    A support contact
    Financial support for a kindergarten place or places
    Financial support in connection with the day care facilities for schoolchildren arrangement (SFO/AKS)
    Financial support in connection with leisure time activities or other arrangements
    Relief at weekends / visiting homes >>>>>>>>>>>>

    DE CE FAMILIEI BODNARIU NU SA OFERIT ACEST SERVICIU??????? SO THAT THE CHILDREN AND PARENTS CAN LIVE TOGETHER??????????????

  7. Am sunat astazi si am povestit cu un operator care incerca sa imi explice ca ei sunt tocmai numarul la care suna copiii care se simt amenintati sau orice adult care doreste sa faca o reclamatie de rele tratamente. Mi-a confirmat ca a auzit de caz insa spunea ca trebuie sunat la oficiul din orasul unde locuiesc parintii (ei fiind un serviciu national)

    Le-am solicitat sa reuneasca de urgenta familia sau sa sa genereze un comunicat de presa in care sa raspunda acuzatiilor aduse Barnevernet.

    Cred ca merita insistat de cat mai multi oameni cu inima pentru a-i determina sa reconsidere abuzul incredibil facut.

    Numarul 004795411755 este taxat cu 2 centi/minut in reteaua Digimobil Romania. Cei care au minute internationale incluse, cu ata mai bine. Chiar daca nu stiti engleza, simpla mentionare „Please, release Bodnariu kids” sau „Please, reunite Bodanriu family” ii va face sa inteleaga despre ce este vorba.

    Faceti-o acum daca va pasa! Va multumesc!

    • as suna si eu din america dar vreau sa se dea niste numere exacte si prefixul la fiecare. o ideea buna ar fi ca sa fie solicitati in mod permanent de noi ca sa vada ca suntetm hotarati. Ar trebui sunata si politia care au arestat pe sotii Bodnariu. Daca 1000 de persoane ar suna intr-o zi, imaginati-va ca nu vor mai sta nepasatori.

  8. Locuiesc in Norvegia si noi romanii de aici suntem ingroziti de abuzurile BARNEVERNET.
    Personal cunosc doua familii care au parasit Norvegia după cazul Bodnariu.

    Dorinta mea este ca aceasta organizație sa fie puternic modoficata, taindu-i-se toate puterile demonice.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Norvegienilor le este frica de Barnevernet! | Sănătate fără doctori - 7 ianuarie 2016

    […] Răspunde 31 decembrie 2015 la 3:26 […]

Lasă un comentariu