ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE PROTEST – WASHINGTON DC, PLUS, CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE!

Așa cum știți, Vineri 8 Ianuarie, va avea loc o mare demonstrație de protest în fața Ambasadei Norvegiei din Washington DC.

Suntem în faza finală a întrunirilor de organizare logistică a evenimentului și toate lucrurile merg bine. Mulțumim lui Dumnezeu care a mobilizat comunitatea dincolo de așteptările noastre, astfel că aproximăm participarea la un număr dublu decât am anticipat inițial!

Câteva detalii importante pentru participanți (vă rugăm share și forward aceste informații prin social media și email, sau comunicați direct tuturor celor ce vor veni la protest):

  1. E posibil să plouă! Nu aduceți umbrele, nu funcționează bine la o mulțime de oameni care stau aproape unii de alții. Cumpărați pelerine de ploaie cu glugă (sunt foarte accesibile și ieftine, cred că le puteți procura și la Home Depot).
  2. Îmbrăcați-vă gros! Chiar dacă nu se anunță ger (în jur de 50 F nu e deloc rău), faptul că vom sta acolo câteva ceasuri bune s-ar putea să devină o problemă pentru unii.
  3. NU ADUCEȚI PLANCARDE ȘI AFIȘE! Le vom aduce noi din Chicago!
  4. Fiți punctuali! Absolut toți participanții TREBUIE să fie prezenți la locul demonstrației (Ambasada Norvegiei din Washington DC) între 9-9:30 AM, nu mai devreme dar nici mai târziu! FOARTE IMPORTANT!
  5. Vor fi oameni de ordine care vor îndruma pe participanți la locurile lor. Nu formați grupuri de discuții și nu purtați discuții pe timpul demonstrației! NU SUNTEM ACOLO PENTRU REUNIUNI ȘI NU PARTICIPĂM LA UN EVENIMENT DE SOCIALIZARE! Scopul este să susținem familia Bodnariu în încercarea grea prin care trec. Vă asigur că tot ce facem va fi urmărit cu atenție din interiorul ambasadei și nu numai. Noi NU suntem o armată de mercenari angajați de cineva să le susținem cauza, așa cum se întâmplă cu multe demonstrații de protest, ci o familie spirituală care a cheltuit și depus eforturi uriașe din compasiune și pentru că din toată inima credem în cauza familiei Bodnariu! Aceasta va trebui să se vadă!

Încă o dată, vă mulțumim tuturor pentru participare și…

CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE!

Pentru cei care nu pot participa fizic la acest demers, există pentru dumneavoastră un loc important, chiar mai important, acela de a sui pe înălțimea postului și rugăciunii, ridicând mâinile spre Cel care poate face minuni! În zilele de Miercuri, Joi și Vineri, 6-8 Ianuarie, să aducem trei zile de jertfă înaintea Domnului, pentru

  • Însoțirea, călăuzirea și protecția Domnului pentru cei ce vor călători;
  • Pentru întărirea lui Marius și Ruth și protecția copiilor de către Mâna puternică a Domnului;
  • Pentru persoanele cu autoritate și putere de decizie în Norvegia, ca Dumnezeu să le despietrească inimile și să elibereze copiii familiei Bodnariu în brațele iubitoare ale părinților lor!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

17 răspunsuri to “ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE PROTEST – WASHINGTON DC, PLUS, CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE!”

    • Dumnezeule, te rog in numele lui Isus, sa lucrezi la inima celor ce sint in competenta sa rezolve cauza familiei Bodnariu si sa li se restituie copiii ! Avem nevoie de interventia Ta, te rog arata-Ti puterea si slava Ta de Dumnezeu asa cum Tu gasesti cu cale ,Amin !

  1. Sa va insoteasca Dumnezeu! Va sustin cu rugaciuni…

  2. Se pare ca Barnevernet are „trecere” si la ziarele crestine locale, din Norvegia: http://www.dagen.no/dagensdebatt/samfunn/Editorial/Norway-is-not-the-Soviet-Union-286521

    Suntem alaturi de voi din Cluj, atat pe social media, cat si in rugaciune si post.


  3. Domnul va/ngriji in vreun fel !

    O cantare minunata de intarire in aceasta situatie dureroasa a fr Niculita, inegalabilului frate Niculita Moldoveanu.

  4. Sunt deplin încredintatā ca Domnul Îsi va arata bratul biruitor în acest caz atât de miscator! Domnul, care stie si cunoaste durerea familiei, va interveni spre slava si onoarea Numelui Sau!
    Va sustin în rugaciune stiind ca avem la Tatāl un Mijlocitor: pe Isus Domnul!
    Amin.

  5. Dragi frati si surori
    care sustineti aceasta lucrare prin post si rugaciune va rog cereti umplere cu Duhul Sfant sa ne pastram inima curata si sa ne sfintim , sa ne smerim, asa cum cere DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS.
    Sa stiti ca aici e o lupta puternica.
    Domnul va lupta pentru noi.
    ii si multumim.
    LAUDAT SA FIE DOMNUL
    MARIT SA FIE DOMNUL

  6. de la Rodi Avram
    ACTIVISMUL COSTA – cu doua zile inaintea protestului…..
    Daca cititi un articol si e benfic sau informativ, va rugam sa il dati mai departe caci si noi suntem al doilea blog cenzurat de Facebook 48 de ore pentru activismul postarilor in sprijinul cazului ‪#‎BODNARIU‬. Va rugam sa distribuiti linkurile care ar fi de folos si altora din lista dvs de prieteni sau la grupuri. MULTUMIM!
    ~~~~PRODOCENS MEDIA CENZURATA DE CATRE FACEBOOK

Trackbacks/Pingbacks

  1. ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE PROTEST – WASHINGTON DC, PLUS, CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE! | - 4 ianuarie 2016

    […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/01/04/ultimele-informatii-despre-protest-washington-dc-… […]

  2. ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE PROTEST – WASHINGTON DC, PLUS, CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE! | agnus dei - english + romanian blog - 4 ianuarie 2016

    […] CITESTE mai mult aici – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/01/04/ultimele-informatii-despre-protest-washington-dc-… […]

  3. ULTIMELE INFORMAȚII DESPRE PROTEST – WASHINGTON DC, PLUS, CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE! | Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Filme Crestine Online - 4 ianuarie 2016

    […] popaspentrusuflet.wordpress.com […]

  4. Agenda internationala protestelor pentru sustinerea familiei Bodnariu ‹ Crestinul Azi - 6 ianuarie 2016

    […] 9:30AM – 1:30PM Location: Norwegian Embassy, 2720 34th Street NW, Washington, DC 20008 Event: popaspentrusuflet.wordpress.com/… 3. Barcelona, Spain – 08.01.2016, 10:00AM Location: Norwegian Consulate, Carrer de Balmes, […]

  5. Agenda internationala protestelor pentru sustinerea familiei Bodnariu | Bucurestiul Evanghelic - 7 ianuarie 2016

    […] 1. Oslo, Norway – 05.01.2016, 5:30PM – 8:30PM Location: Eidsvolls plass, 0162 Oslo Event: https://www.facebook.com/events/492… 2. Washington, USA – 08.01.2016, 9:30AM – 1:30PM Location: Norwegian Embassy, 2720 34th Street NW, Washington, DC 20008 Event: popaspentrusuflet.wordpress.com/… […]

  6. Agenda internațională a protestelor pentru susținerea familiei BODNARIU | FiiCrestin - 15 ianuarie 2016

    […] Event: popaspentrusuflet.wordpress.com/… […]

Lasă un comentariu