GUVERNUL (ÎN GENERAL) SE DOVEDEȘTE A DEVENI UN MONSTRU PERICULOS (ÎNTOTDEAUNA)

Cazurile de răpire a copiilor din familii de către guvernele occidentale prin serviciile sociale desemnate, din ce în ce mai multe la număr, scot la iveală o realitate care nu poate fi contrazisă: orice guvern este un monstru în devenire!

Generalizez? Da!

Este o chestiune de timp până când toate tentaculele sale, onorabil instituite inițial, vor acționa în mod prădător împotriva oricui este perceput ca o amenințare împotriva sistemului!

Că țările nordice dau tonul, se știe. Că Marea Britanie (și nu numai) le ține isonul, se vede. Că această practică se vrea inclusă în sistemul de valori european, este clar. Că nici SUA și restul lumii nu sunt mult în urmă, se simte.

Sub pretextul protecției copiilor, puterile sinistre care rânduiesc o nouă lume atacă toate entitățile care le-ar putea submina planurile: familia, Biserica și cetățeanul care nu li se subordonează.

Acești baroni ai globalizării, de ei înșiși autorizați să recreeze lumea, par a fi în criză de timp!

Cazul Bodnariu a scos la lumină o ploaie de antecedente despre care nu aveam habar și a pus reflectorul pe noi astfel de cazuri.

Lupta nu mai este doar una de ordin legal și/sau social! Aici avem de-a face direct cu diavolul!

Se vor putea mobiliza creștinii moleșiți de participarea sporadică la serviciile bisericilor, amețiți de învățăturile îngăduinței și relativismului și intimidați de curentele progresiste?

Se va putea împotrivi curentelor de cotropire a valorilor creștine biserica fecioarelor nechibzuite?

Urmează o luptă de durată, de uzură, pentru însăși identitatea noastră! Vom obosi, vom ceda, vom încerca să negociem cu cei ce ne vor dispăruți?

Cine își închipuie că funcție de deznodământul cazului Bodnariu (oricare ar fi) va fi pace sau război nu înțelege nici realitatea spirituală nici pe cea istorică!

Iubiți creștini, luptă a fost tot timpul, chiar dacă noi am fost scutiți de fronturile mai grele, dar vor veni și la noi!

Noi vom deveni ținta acestui monstru! Guvernul înțelege foarte bine că structurile de autoritate în care funcționăm nu-i aparțin și îi încurcă planul. Așa a fost dintotdeauna și așa va fi și acum! În doar câțiva (puțini) ani!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “GUVERNUL (ÎN GENERAL) SE DOVEDEȘTE A DEVENI UN MONSTRU PERICULOS (ÎNTOTDEAUNA)”

 1. Foarte adevarat. Nu m-am asteptat niciodata ca sa se intimple atit de repede si cu o repeziciune atit de mare. Dzeu este taria noastra! Biruinta este a lui! Cu El vom fi mai mult decit biruitori!

 2. O excelentă demontare a strategiei Diavolului care acum lucrează intens (prin globalizare) la surparea temeliei sănătății spirituale a omului și societății în care el trăiește. Lovind puternic și distrugător în familie și creștinism, care sunt adevărata fericire, armele și mijloacele de a birui răul pus în cale de Diavol și acoliții lui. Sper că e ok repostarea făcută acestui important articol la care e bine ca tot omul să ia seama pentru a înțelege vremurile în care trăim.

 3. guvernele sunt in mana celor care le imprumuta bani, caci toate statele sunt datoare, si au datorii din care nu cred ca vor mai putea iesi vreodata. intrebarea este: Cui le sunt datoare? mai marilor pamantului de care vorbeste apocalipsa 18:23?

  guvernul este un mostru in devenire pentru ca autoritatea lui, data de Dumnezeu, e subminata de acei ale caror marionete au devenit?

 4. Vad in acest articol multa maturitate,o viziune reala de perspectiva de a vedea viitorul prin prisma trecutului,caci istoria(reala) e faclia tercutului in mana prezentului pentru a ne lumina viitorul.Cand biserica se va trezi la chemarea ei, se va ridica si imparatia intunericului,dar cu cat intunericul va fi mai mare cu atat va straluci slava lui Hristos in viata celor credinciosi pentru ca biserica Lui e chemata in fiecare generatie sa se impotriveasca ascensiunii raului intru-un MOD UNIC pentru ca raul ia diferite forme dar in esenta este aceeasi lupta intre bine si rau.Cu D-zeu scriem istorie !!

  • Diavolul are acum mai multa putere. Dumnezeu i-a aratat lui Daniel acest lucru. Si totusi, din cauza credinciosilor, inca se pastreaza o oarecare pace pe pamant. Cand biserica va fi rapita si aveti grija, doar fecioarele intelepte vor fi luate, rautatea, nedreptatea si ferocitatea celor care conduc lumea, va produce acel necaz care va fi fara precedent. Dumnezeu ii va lovi frontal, iar ei se vor inrai si mai mult. La urma vor fi biruiti si imparatia lui Dumnezeu va fi instalata pe pamant. Imparatia lui David va dainui pe vecie. Dar credinciosii de azi ar trebui sa fie in alerta ca nu cumva sa ramana legati de pamant. Maranata, Domnul nostru vine! Si mireasa sa zica „Vino Doamne Isuse!”

 5. Cit de adevarata! … Si ce infiltrator!

Trackbacks/Pingbacks

 1. GUVERNUL (ÎN GENERAL) SE DOVEDEȘTE A DEVENI UN MONSTRU PERICULOS (ÎNTOTDEAUNA) – CrestinTotal.ro - 29 mai 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 2. Prin Guvernele Occidentale, Diavolul și-a intensificat ofensiva fățișă împotriva Familiei și Creștinismului | ARMONIA MAGAZINE - USA - 29 mai 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: