MESAJ DE FELICITARE ȘI URARE DIN PARTEA UNIUNII BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA ȘI CANADA – PASTOR CORNEL AVRAM, PREȘEDINTE

Stimați frați slujitori,

Biserici ale Domnului Isus,

Folosesc această ocazie și doresc să vă transmit tuturora sărbători fericite cu Domnul Isus și la mulți ani! Merry Christmas!

Să nu uităm și să repetăm cât de des posibil faptul că El, Cel născut în ieslea Betleemului, Domnul Isus Cristos este Sărbătoarea și Sărbătoritul nostru. Pentru El facem toate lucrurile la care suntem chemați. Sărbătoarea, cântarea, rugăciunea, predicarea, dăruirea, și închinarea sunt toate pentru El!Doresc ca anul 2017 să vă aducă sănătate, prosperitate în slujire, progres în lucrarea la care Domnul v-a așezat pe fiecare și o cunoaștere tot mai profundă a Celui ce ne-a mântuit! Doresc de asemenea și mă rog ca Domnul să dea fiecăruia puterea, viziunea, credința, înțelepciunea, răbdarea și resursele necesare pentru a sluji cu bucurie și pentru a duce la îndeplinire planul pe care Dumnezeu îl are cu privire la viața noastră și la Biserica Lui.
Domnul să vă binecuvânteze!

Pastor Cornel Avram, Președinte

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

Un răspuns sa “MESAJ DE FELICITARE ȘI URARE DIN PARTEA UNIUNII BISERICILOR PENTICOSTALE ROMÂNE DIN SUA ȘI CANADA – PASTOR CORNEL AVRAM, PREȘEDINTE”

  1. Multumim Domnul sa va binecuvânteze

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: