ECHILIBRUL ÎNTRE SUPRAVIEȚUIRE ȘI LIBERTATE – FARMECUL INEGALABIL AL AMERICII

Știu, sfidarea normelor de bună cuviință, bun simț și bunăvoință în circumstanțele complicate ale pandemiei Coronavirus este extrem de periculoasă… până la un punct!

Deocamdată accept avertismentele și restricțiile guvernanților federali și locali ca fiind măsuri bine intenționate pentru limitarea și eliminarea acestei epidemii.

Dar, de la supraviețuire până la capitulare și renunțarea la libertățile elementare ale unei civilizații este un spațiu extrem de fragil și vulnerabil!

Se vorbește de vaccinarea în masă obligatorie, supravegherea populației cu ajutorul dronelor, impunerea unor metode de izolare forțată aplicabile până acum doar pușcăriașilor, introducerea comerțului exclusiv digital – eliminarea bancnotelor și monedelor – și, cum să nu, întreruperea pe termen nelimitat a adunărilor publice… cu toate că nimeni nu pronunță pe față nimic despre biserici!

Americanii, mai pragmatici și mult mai cutezători, cer socoteală politicienilor, organizează demonstrații de stradă și încep să pună întrebări inconfortabile!

Spiritul sceptic american este la lucru în toată splendoarea sa, o dovadă în plus că aceasta este – cu toate minusurile ei – cea mai evoluată și mai corectă orânduire socială din istorie!

Americanul te crede dar e cu ochii pe tine!

Este aprovizionat, înarmat și… Doamne ferește să fie și enervat!

Americanului îi place viața, dar nu dă libertatea pentru ea!

Americanul ascultă și respectă, dar nu de frică!

Americanul e… american!

America este obstacolul care încă se opune sistemului Babel, precursorul Imperiului Anticristic!

God bless America!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri to “ECHILIBRUL ÎNTRE SUPRAVIEȚUIRE ȘI LIBERTATE – FARMECUL INEGALABIL AL AMERICII”

  1. A republicat asta pe B a r z i l a i – e n – D a n și a comentat:
    Amin, my friend.

Lasă un comentariu