Despre… cu poze

Cristian Ionescu este Președintele Uniunii Penticostale Române din SUA și Canada, păstorul Bisericii Elim din Chicago și protagonist al emisiunii ”Popas pentru sufletul tău” la Credo TV. Este căsătorit de 36 de ani cu Doina și au fost binecuvântați cu zece fete: Iulia, Eliza, Cristiana, Eveline, Alexandra, Josefina, Alina, Laura, Angela și Nadia. Muzica și cititul sunt preocupările sale favorite.

59 răspunsuri to “Despre… cu poze”

  1. To my old friends, Doina and Cristian Ionescu – proud parents of ten girls!

    Si-ar fi dorit, cred, si-un baiat…
    Si-au tot sperat cit au fost tineri;
    Domnul, din cer, nu i-a uitat
    Si-a pregatit vreo zece… gineri!

  2. FR. IONESCU, SINT UN SIMPLU MEMBRU DELA FR. PETRICA LASCAU DIN BIS. SI VREAU SA VA ZIC CA M-AM BUCURAT TOT DEAUNA SA VA AUD PREDICIND; O ADEVARATA HRANA SPIRITUALA. CU RESPECT EMANUEL,P.

  3. Pace!
    Pot prelua articolele STRĂJERII RĂSPUND (1 si 2) de pe blogul dvs pentru a le posta pe http://www.crestinulazi.ro ?
    Multumesc!

  4. Mult har şi pace vă transmit din Austria,frate Cristian! Chiar dacă nu ne cunoaştem personal,dar important este că suntem fraţi,avînd acelaşi Tată. Probabil de critici nu duceţi lipsă,dar vreau să primiţi din partea mea aprecieri sincere pentru lucrarea ce o faceţi de-a predica evanghelia. Sunt şi eu un simplu slujitor şi sunt conştient de greutatea acestei lucrări,fiind responsabil de orice afirmaţie făcută în faţa oamenilor. Îmi place felul cum vă închinaţi în biserica dumneavoastră şi mai mult pasiunea cu care predicaţi Evanghelia. Personal tare m-aş bucura să ne faceţi o vizită în Austria şi să avem părtăşii frumoase. Cu respect,Marinel C.

  5. Amin! Mi-aţi dat speranţe. Eu cred că Domnul va îngădui!

  6. Nu știu cât timp aveți la dispoziție dar aș fi bucuros dacă ați putea să-mi răspundeți nelămuririlor de aici: http://wp.me/peX4k-2V8 . Mulțumesc

  7. 10 fete? wow! sa va traiasca! : )

  8. 10 fete ..asta e muncă de educație nu glumă…Dar.. cate bone aveți 🙂 ?

  9. Ma bucur ca asta seara am dat de blogul ce il aveti. Eu sunt tatal Alinei si a Claudiei ce va au ca pastor, si de la care aud cuvinte frumoaste. Dl sa va binecuvinteze.

    • Vă mulțumesc!
      Domnul să vă binecuvânteze pe dumneavoastră și întreaga familie.
      M-am bucurat mult că m-ați contactat!
      Într-adevăr Alina și Claudia sunt în biserica noastră și frecventează cu seriozitate serviciile. Alina dirijează corul de copii.
      Vă felicit!

  10. Salut,
    Vin si eu cu o rugaminte.Te rog ,daca vrei,sa postezi un anunt umanitar la tine pe blog pentru ca am vazut ca ai foarte multi vizitatori.E vorba de un prineten bolnav de cancer care are nevoie de o suma mare de bani pentru un transplant.Ai aici http://www.servicii-it.info/2011/03/doneaza-pentru-andy.html mai multe detalii.

    Multumesc,
    Astept un raspuns

    • @ ovidiu
      Am acceptat acest anunț deși nu cunosc sursa și nici nu am verificat dacă este o cerere legitimă.
      Nu am vrut să opresc o binefacere dacă este o nevoie reală.
      Totuși cred că e nevoie de ceva mai multe informații și recomandări specifice ale acestui caz, deoarece trebuie să protejăm situațiile care merită întradevăr intervenția comunității de cele care sunt scamatorii.
      Vă mulțumesc!

  11. Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru cuvintele din dimineata aceasta!:)

  12. Va apreciez ff mult , gandurile dumneavoastra sunt impecabile si minunate !! Domnul Isus sa va Binecuvinteze !!

    Daniel Ralia Betel Valencia – Spain

  13. Pace frate Cristian.
    Am fost la biserica Speranta Oradea, m-am bucurat mult sa va ascult vestind Cuvantul Lui D-zeu. O partasie deosebita…Apreciez mult slujirea dvs. Domnul sa va binecuvanteze!
    Cu respect, Cosmin, Oradea.

  14. Salutari sfinte de la Ploiesti! Nu stim cat stati in Romania, insa macar daca in drum spre aeroportul Henri Coanda va ganditi la un popas la Ploiesti, chiar daca nu ne cunoatem, utilizati aceasta adresa de e-mail si va vom primi cu bratele si mai ales cu inimile deschise.
    Va dorim cele mai alese binecuvantari!

  15. Un proverb
    ,,pentru un tata o fiica este o bucurie,
    doua sunt o povara,
    iar trei… il distrug…”
    Frate,mai sunteti?

  16. Puterea o sa re-vina cu primul baiat-ginere, apoi cu al doilea si asa tot mai mult va fi intarit tatal si familia. 🙂

  17. Trebuie sa recunosc ca abia acum ,abia azi am ascultat pentru prima data pe fratele Ionescu Cristian predicand ,de pe resurse crestine,predica ,,,Darul vorbirii si talmacirii limbilor”””,si pana la minutul 26:04 toate sunt bune ,abia astept sa aud pana la capat predica.Acuma imi dau seama ca anul acesta in primavara cind a fost tinut aici un curs pe tema Duhului Sfant de catre Nelu Brie ,vad ca Brie a vorbit multe lucruri pe care se pare ca le aud si de la dv .Sa fi fost oare dv o inspiratie pt Brie .?

  18. tocmai am terminat de ascultat aceasta predica ,si mi se pare nimerit sa spun ca este o predica sanatoasa ,merita sa fie ascultata .Buna invatatura.Abia acum incep sa cunosc pe slujitorul Cristian Ionescu .

  19. Pace frate Ionescu
    Daniel ma numesc si fac parte din beserica Penticostala din Irlanda ..Dublin
    Cand ati fost la noi in irlanda am vorbit cu d-voastra si v-am spus ca va apreciez predicile si va urmaresc programele din biserica cand am posibilitatea .. ori cum este greu sa va aduceti aminte exact de mine dar in fine … ma bucur de acest popas facut pentru suflet …si pe net unde putem sa comunicam si sa ne impartasim unele lucruri.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze cu multa sanatate si pace intreaga familie si biserica Elim unde slujiti.

    • M-am bucurat de timpul petrecut acolo în urmă cu câțiva ani! Mă bucur că vă mai amintiți de mine și vă mulțumesc de încurajare!
      Apreciez vizitelșe dvs. în virtual și vă doresc binecuvântarea Domnului!

  20. Mi-am ridicat o gramada de tineri in cap pentru ca v-am dat dreptate in privinta lui Vladimir Pustan., dar nu conteaza atita timp cit suntem de partea Adevarului si domneste in noi. Domnul sa va binecuvinteze.

  21. As dori mult sa va intreb ce parere aveti despre rapirea Bisericii? Daca aveti cumva un studiu, va rog sa mi-l trimiteti si mie. Va multumesc. As dori sa il postez pe blogul meu binenteles sub numele dv.,iar daca il aveti video ar fi perfect.Domnul sa va binecuvinteze.

    Cu dragoste I.Gotcu

  22. Multumesc pentru predici. Nu am intrat pe blogul dv. de ceva timp, dar acum am sa le savurez in liniste predicile, iar daca sunteti de acord le vom da drumul si pe radioul unui prieten de al meu care este preot catolic. Pe data de 06 ian..2012 a facut botezul. A primit greu pe Domnul in viata lui, si chiar si acum stau si-l studiez in amanunt sa vad daca ce s-a produs in inima lui este real sau nu.

    PS.- Va suparati daca dupa ce voi asculta predicile voi pune intrebari? Nu vom pune predicile pe radioul prietenului meu, si nici nu voi pune intrebari, decit cu acceptul dumneavoastra.- Multumesc

    Cu dragoste frateasca I.G

  23. Frate Ionescu, Dumnezeu nu „da” nimanui sa nu poata „duce”…da fiecaruia dupa puterile lui, constientii fiind ca numai Dumnezeu ajuta. aici ma refeream la faptul ca Dumnezeu va binecuvantat cu 10 fete. Dumnezeu a vazut ca sunteti puternic (poate nu vedeti asta dar asa este) si de aceea vi-a dat aceasta familie…va vorbesc asa deoarece fac parte dintr-o familie cu 16 frati…si stiu ca nu e usor…Dumnezeu sa va binecuvinteze pe dumneavoastra si toata familia !!

  24. Frate Cristian, nu cu mult timp in urma am vazut o predica de-a dumneavoastra la Credo Tv in care vorbeati despre mintea umana. Va rog daca imi puteti indica un link inspre aceasta, pentru ca imi doresc sa o vad in intregime. Va multumesc. Multa pace!

  25. Frate Ionescu,

    E ceva foarte interesant, la nicio ora de cand v-am trimis mesajul, am gasit-o postata pe youtube cu titlul Batalii spirituale. Eu v-am mai trimis o data mesaj, la postarea Conventia de la Seattle, la final si de atunci o tot cautam pe internet, pentru ca mi s-a parut foarte edificatoare. In fine, sunt multumit ca am putut sa o gasesc.
    Va mai scriu ca in ultimele trei saptamani am ascultat o serie de predici de-ale d-voastra si pot spune ca sunt foarte ziditoare. De aceea ma rog ca Dumnezeu sa va binecuvinteze cu aceeasi claritate in predicarea Evangheliei.

    Multa pace!

  26. MI-A PLACUT PREDICA SCHIMBAREA LA FATA DAR SA FACA DUMNEZEU SA NE SCHIMBE INIMA

  27. Faret pastor,

    Unde putem vedea predicile despre Rapirea Bisericii?

    Au fost difuzate la Credo Tv….dar nu le-am vazut.

    Nu vor fi disponibile pe youtube sau siteul bisericii?

    Sunt interesat despre subiectul acesta si nu numai eu. Ar fi bine sa le poata vedea cat mai multa lume.

    Astept un raspuns. Multumesc!

  28. Multumim pentru predici!

  29. Frate pastor Cristian Ionescu, dau slavă lui Dumnezeu pentru mărturia plină de putere pe care aţi dat-o în interviul pe care l-aţi acordat fratelui Ioan Ciobotă de la radio Vocea Evangheliei pe tema cazului Bodnariu şi biruinţei pe care ne-a dăruit-o Domnul. Notez exemplul eliberării din robie a poporului lui Dumnezeu şi biruinţa asupra lui Faraon, pe care nu am auzit pe nimeni să-l pomenească. Felicitări. E o bătălie care se dă acum pe plan spiritual între forţele întunericului şi Dumnezeu, victoria fiind, în final de partea Lui. Domnul să vă umple de putere în continuare.

  30. Dumnezeu să vă binecuvinteze !
    Dumnezeu să vă Binecuvinteze pe toți ai fratelui păstor Ionescu Cristian.
    Frumoasă familia dumneavoastră.
    Dumnezeu sa fie cu voi , in veci , Amin.

    Familia inseamna ceva pe pământ, dar nu toți apreciază este ,,,,,chiar printre pocaiti.

    Dorina.
    Arad.

  31. Frate Cristi. Am observat multe foarte multe critici negative aduse la adresa dumneavoastra. Critici pe care va indemn sa nu le bagati in seama. Prin Duhul si puterea Lui Dumnezeu, cautati sa va tineti mereu ochi in sus, gandinduva ca pentru orice lucrare buna pe care o faceti inspre slava Lui Dumnezeu va asteapta o rasplata nespus de mare in imparatia Domnului.
    Si eu sunt slujitor si am fost lovit de multi prin vorbe. Am fost de multe ori oprit din a predica Cuvantul Domnului. Am fost pus de multe ori la zid si de multe ori mi sa spus ca sunt un fals si ca adevarul nu locuieste in mine.
    M-am intrebat Doamne dece toate acestea.
    Si raspunsul e simplu: 2 Timotei 4:3
    Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă, ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute și își vor da învăţători după poftele lor.

    Ca si slujitor al Domnului va indemn sa continuati in continuare sa tineti Adevarul sus.
    Si un scurt Motto vrednic de urmat ar suna cam asa: Nu lasam garda jos. O tinem mereu sus, orisice s-ar intampla.

    Fiti binecuvantat

  32. Ce frumos se vede binecuvântare lui Dumnezeu în această familie…. Fi binecuvântat bărbat al lui Dumnezeu 🙏

  33. Pace frate Cristian
    Sint o sora din Canada de la biserica penticostala Emanuel din Surrey B.C.
    Domnul Isus sa fie slavit ca va ales un vas ca sa predicati cuvintul lui Dumnezeu asa cum El la intentionat sa fie transmis.
    V-am auzit predicind zilele aceastea Iunie 9 11, 2023 la biserica din Surrey B.C. si atit eu cit si sotul ne-am bucurat si am multumit lui Dumnezeu ca mai sint predicatori care asculta de Domnul si nu se uita la fata omului cind se urca la anvon.
    Domnul Isus sa va tina cu sanatate sa va umple cu Duhul Sfint sa puteti duce mesajele asa cum le da Domnul prin multe multe locuri.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Înalt ca un antidepresiv | Teologie pentru azi - 9 februarie 2011

    […] pastor baptist (probabil) căruia nu îi plac băieții…De ce? Pentru că are 10 fete: „Iulia, Eliza, Cristiana, Eveline, Alexandra, Josefina, Alina, Laura, Angela și Nadia”. Nu […]

  2. Accesarea fondurilor și banii lui Naaman | Ambasadorul - 4 aprilie 2011

    […] că sunt de acord de data aceasta cu pastorul penticostal Cristian Ionescu, care într-un comentariu pe blogul fratelui Marius Cruceru, spunea: un avertisment grăitor în […]

  3. Când moare un blogger | Dem Covaci - 30 septembrie 2011

    […] and medefeats, Pasarea Phoenix Remixed, Paşi spre lumină, Persona, PERSPECTIVE CRESTINE, Popas pentru suflet, Pro(-)scris, România Evanghelică, Răscumpărarea memoriei, Teologeanu, Vindecătoru. […]

  4. FEMEILE CA MAJORITATE ÎN SOCIETATE ȘI ÎN BISERICĂ | Popas pentru suflet - 3 decembrie 2012

    […] Despre […]

  5. Când moare un blogger | Dem Covaci - 4 august 2013

    […] and medefeats, Pasarea Phoenix Remixed, Paşi spre lumină, Persona, PERSPECTIVE CRESTINE, Popas pentru suflet, Pro(-)scris, România Evanghelică, Răscumpărarea memoriei, Teologeanu, Vindecătoru. […]

Lasă un comentariu