DORU NEAMȚU: NEVINOVAT!

Dragi Prieteni,

„Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit!” (Iacov 5:16).

Dumnezeu a raspuns copiiilor sai, si s-a aratat Atotputernic astazi in tribunalul din Tempe. Fratele nostru Doru Neamtu a fost achitat de orice crima! Judecatoarea a decis ca nu exista nici o evidenta ca Doru a incalcat vreo lege atunci cand l-a predicat pe Isus, si a respins si anulat „cazul” impotriva lui Doru. Dosarul „criminal” a lui Doru va fi corectat, si nici o urma nu va ramane de arestul lui nedrept.

Ce mare har! Ce mare Dumnezeu! Raspunsul vostru fenomenal la apelul de rugaciune m-a coplesit si umilit. Am intrat in tribunal astazi constient de faptul ca mii si mii de razboinici in rugaciune sunt in spatele nostru. Dumnezeu ne-a dat liniste, pace, intelepciune si curaj, iar la momentul potrivit ne-a daruit victoria finala.

„Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi impotriva noastra? Cine va ridica pira impotriva alesilor lui Dumnezeu?” (Rom. 8:31,33).

Doru este bineinteles fericit sa fie achitat, si abia asteapta sa vina Vineri seara, cand se va afla pe acelasi colt de strada predicand dragostea lui Dumnezeu cu si mai multa ravna.

Puteti viziona aici un scurt „interview” cu Doru, pe care l-am inregistrat chiar in fata inchisorii din Tempe, unde Doru nu de mult a fost prizonier pentru Evanghelie: http://youtu.be/O4HDiKfY5lg.

Va multumesc pentru rugaciunile si incurajarile voastre! Dragostea si Credinciosia voastra, cat si sprijinul sacrificial pe care multi dintre voi il acordati misiunii CLAR – Liberty Counsel, fac aceste victorii posibile pentru copiii lui Dumnezeu.

Fie ca si in victoria aceasta, ca si in toate celelalte, Numele lui Isus sa fie laudat, glorificat si inaltat mai presus de orice nume.

Al Vostru Pentru Libertate,

Horatio G. Mihet
President
Centru de Libertate American Roman (CLAR)
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
P.O. Box. 540774
Orlando, FL 32854
http://www.LC.org * hmihet@lc.org

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

12 răspunsuri sa “DORU NEAMȚU: NEVINOVAT!”

 1. Slavit sa fie Dumnezeu care a dat aceasta biruinta. Ce parere aveti!!! Daca apostolul Pavel ar trai azi in SUA, ar rezista mai mult de o zi in libertate, dupa iesirea din inchisoare, din pricina vestirii Evangheliei ?

 2. Praise The Lord !

 3. HALLELUIA ,Slavit sa-ti fie NUMELE TAU Domnul Ostirilor Amin

 4. Toata gloria I se cuvine lui Dumnezeu. Slava lui Isus Hristos!

 5. ,,Strigate de biruinta si de mantuire se inalta in corturile celor neprihaniti: dreapta Domnului castiga biruinta! Dreapta Domnului se inalta;dreapta Domnului castiga biruinta” Ps 118.v15-16
  ,,Si acum, Doamne,uita-Te la amenintarile lor, da putere robilor Tai sa vesteasca Cuvantul Tau cu toata indrazneala, si intinde-Ti mana, ca sa se faca tamaduiri, minuni si semne, prin Numele Robului Tau celui Sfant, Isus.”Fapte 4 v29-30
  Multa binecuvantare .

 6. Eu am experimentat ce mare putere are rugaciunea sfintilor.
  Deaceia am indemnat biserica la post si rugaciune si am sunat la toti frati pe cari cunosc ca oameni a rugaciuni.
  Si aceasta stire ma bucura si la toti citi ma intreaba ce sa intimplat cu fratele Doru raspund Dumnezeu a proslavit numele.Amin Haleluia.
  Doresc fiti binecuvintat de Domnul Isus care prin semnele pe care arata ne instiinteaza caci el va veni in curind.!

 7. stie Tata ce sa faca,glory,glory,glory!

 8. Slavit fie Domnul, Dumnezeul nostru!
  Ajuta-ne Doamne sa-Ti fim credinciosi in orice circumstanta, asa cum a fost acest frate al nostru. Amin! Aleluia!

 9. slavit sa fie Dumnezeu, intrebarea mea este, de ce nu ati iesit din ziua urmatoare arestarii, toti fratii fratelui in acelasi loc sa aratati solidaritate, acum toti suntem viteji, frumos ar fi fost sa fie achitati ceva sute de credinciosi, nu uitati ca pana la urma toti va trebui sa dam socoteala; Dumnezeu sa ne ajute!

 10. MihailCiprianMuresan Răspunde 18 ianuarie 2013 la 4:29 AM

  nu va bucurati prea tare, pentru ca asta este linistea dinaintea furtunii

Trackbacks/Pingbacks

 1. ÎN TIMP, ADEVĂRUL RĂMÂNE | Popas pentru suflet - 28 martie 2018

  […] Și asta, cu toate că mai demult am scris articole pozitive la adresa lui AICI și AICI! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: