PENTRU FAMILIA BODNARIU – VINERI, 27 NOIEMBRIE – CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE (ANUNȚ BILINGV)

Pentru toți credincioșii din România și diaspora, facem un apel urgent la post și rugăciune pentru familia Marius și Ruth Bodnariu și copilașii lor!

Vineri, 27 Noiembrie, va avea loc o audiere specială a acestui caz, cu participarea părinților!

Se apropie încheierea unei săptămâni în care nu au mai avut acces nici măcar să vadă bebelușul de 3 luni!

Toate celelalte manifestări de suport și protest sunt bune și vor fi organizate și anunțate la vremea potrivită, atunci când impactul lor va fi maxim și fără a afecta negativ demersurile echipei de consiliere și intervenție legală și politică, acțiuni care sunt în curs.

Însă acum, dorim să ne concentrăm toată atenția către ziua de mâine și înspre câmpul de luptă unde se desfășoară adevărata bătălie: cel spiritual, în locurile cerești (Efeseni 2,3 și 6)!

Facem apel la toate canalele media de comunicare pentru răspândirea acestui anunț!

În numele familiei Bodnariu,

Vă mulțumim și vă dorim Happy Thanksgiving, dumneavoastră și familiilor!

Pastor Cristian Ionescu

(ENGLISH VERSION)

To all the believers in Romania and elsewhere, we send an urgent call to prayer and fasting for Marius and Ruth Bodnariu and their children!

Friday, November 27th, a special hearing will take place with the parents’ participation!

Almost one week has passed without them being able to see at least the three months old baby!

All initiatives of support and protest are good and will be organized and publicized at the right time, when their impact will be most required and efficient, without compromising the actions of the counseling and working team involved with the legal and political aspects of this case.

So, for now, we would like to focus our attention towards tomorrow and the battlefield where the true fight takes place: the spiritual one in the heavenly places (Ephessians 2,3 and 6)!

We respectfully ask all media channels of communication to publicize this announcement!

On behalf of Bodnariu family,

Thank you and a Happy Thanksgiving to you and your families!

Pastor Cristian Ionescu

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

12 răspunsuri to “PENTRU FAMILIA BODNARIU – VINERI, 27 NOIEMBRIE – CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE (ANUNȚ BILINGV)”

  1. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    Sa ne unim cu totii in acest caz!

  2. N-ar fi cazul să fie rugăciuni şi pt. mărturia pe care ar putea s-o dea copiii în familiile în care au fost duşi? În V.T. există un asemenea exemplu.

  3. Reblogged this on Marius Cruceru and commented:
    Sa ne rugăm mîine, să postim pentru toți copiii credincioșilor, dar în mod special pentru acest caz!

  4. Reblogged this on Suceava Evanghelica and commented:
    Chemare la acțiune pentru familia Bodanariu.

  5. Reblogged this on ruthmariusbodnariu and commented:
    Nimica nu este inposibil cu Dumnezeu El are puteria , Slava cinstia si marirea in veci de veci doamne tu ai puteria sa distrugi planurile vrasmasului cu tine vom trece biruitori ,Tu sa pui cuvinte pe buzele lui Marius si Ruth , si sa lucrezi la inimile celor rai sa le schimbi inimile lor tu sa fii judecatirul care esti cu adevarul singurul care vei face dreptate amin

  6. COPIII AU CETATENIE ROMANA. PRIN URMARE NU POT FI ADOPTATI FARA ACORDUL STATULUI ROMAN. NICI SA NU LE TREACA PRIN CAP SA INCALCE DREPTUL INTERNATIONAL.

Trackbacks/Pingbacks

  1. PENTRU FAMILIA BODNARIU – VINERI, 27 NOIEMBRIE – CHEMARE LA POST ȘI RUGĂCIUNE – CrestinTotal.ro - 26 noiembrie 2015

    […]    Pentru toți credincioșii din România și diaspora, facem un apel urgent la post și rugăciune pentru familia Marius și Ruth Bodnariu și copilașii lor! Vineri, 27 Noiembrie, va avea loc o audiere specială a acestui caz, cu participarea părinților! Se apropie încheierea unei săptămâni în care nu au mai avut acces nici măcar să vadă bebelușul de 3 luni! Toate celelalte manifestări de suport și protest sunt bune și vor fi organizate și anunțate la vremea potrivită, atunci când impactul lor va fi maxim și fără a afecta negativ demersurile echipei de consiliere și intervenție legală și politică, acțiuni care sunt în curs. Însă acum, dorim să ne concentrăm toată atenția către ziua de mâine și înspre câmpul de luptă unde se desfășoară adevărata bătălie: cel spiritual, în locurile cerești (Efeseni 2,3 și 6)! Facem apel la toate canalele media de comunicare pentru răspândirea acestui anunț! În numele familiei Bodnariu, Vă mulțumim și vă dorim Happy Thanksgiving, dumneavoastră și familiilor! Pastor Cristian Ionescu https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/26/pentru-familia-bodnariu-vineri-27-noiembrie-chema… […]

Lasă un comentariu