CE ESTE BARNEVERNET: UN PROGRAM SINISTRU DE SERVICII SOCIALE, AFACERE SAU CONSPIRAȚIE?

Sau… toate la un loc! Concluziile la care am ajuns în aceste zile în urma conversațiilor pe care le-am avut cu zeci de persoane din Norvegia – pastori, politicieni, victime, cetățeni, imigranți – m-au îngrozit pur și simplu.

Se pare că avem de-a face cu un sistem sinistru de demolare a instituțiilor și valorilor creștine, o fabrică de acaparare a copiilor care stă la baza unei afaceri foarte profitabile și, în cele din urmă, inevitabil, o conspirație de proporții mult mai vaste, pentru care Barnevernet și Norvegia sunt un laborator de experimente.

Autopsia acestui sistem îi dovedește apetitul pentru copii și bani. Argumentele pe care le folosește, metodele prin care le fabrică și autoritatea nelimitată pe care o are, toate acestea sunt indicii ale unei puteri imense care îi ține spatele odiosului Barnevernet. Copiii sunt în acelaș timp marfa aducătoare de bani și câmpul ideologic de luptă pentru o nouă ordine mondială, dezlegată de restricțiile morale tributare creștinismului practicant.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

15 răspunsuri sa “CE ESTE BARNEVERNET: UN PROGRAM SINISTRU DE SERVICII SOCIALE, AFACERE SAU CONSPIRAȚIE?”

 1. Acelasi distem perfid e si in America si in Anglia si in Romania (desi in RO mu a ajuns la acelasi nivel) si mai in toata lumea „civilizata” din pacate. De aceea e imperativ a se lupta nu doar pt acesti 5 copii ci pt reformarea, chiar desfintarea acestui sistem.

  • In Romania?
   Imi pare rau ca vorbim lucruri neadevarate.
   Noi locuim in Romania, stim mai bine:))).
   Insa daca nu luam atitudine vehementa , urmeaza implementarea „legilor distrugeii familei” asa cum in America si alte tari, s a dat verde la „familia sodomita”, denumire improprie.
   Ei nu fac copii si atunci FURA copiii altora.

 2. STRANIU CA IN CAZURILE UNDE ESTE INTR-ADEVAR NEVOIE DE INTERVENTIE AJUNG CAND UNUL DIN PARINTI ESTE DEJA MORT ,SAU MAI RAU ,SUNT OMORATI SAU VIOLATI COPII. DOAMNE AI MILA!

 3. Am inteles ca in America nu e acelas sistem;
  imi spunea o prietena;
  ca familia este respectata,probabil e inca la inceput,
  cand e mascat prin grija fata de copilul napasatuit;
  ca mult le pasa . 😦
  Nu stiu cat putem lupta impotriva noii ordini mondiale;
  dar nici nu cred ca trebuie sa stam ascunsi ,
  motaind in huzur;
  in timp ce satana isi desfasoara planurile diabolice .

 4. S-a lansat pe net ideea unui demers in care toti cei ce sustin aceasta cauza:

  https://timoteidinica.wordpress.com/2015/12/05/mariusruth-bodnariu-e-mail-protest/#comments

  Alaturi de adresele de e-mail de mai sus, pe pagina aceasta gasiti lista cu membrii guvernului norvegian si adresele de e-mail. De asemenea in al doilea link gasiti adresa de contact a casei regale norvegiene. In al treilea link gasiti adresele de e-mail ale partidelor politice / membrii din Parlamentul Norvegiei. Ar fi bine sa includeti si toate aceste adrese in e-mailurile trimise.
  De asemenea ar fi foarte util sa inserati in e-mailurile voastre si scrisoarea din partea Asociatiei Familiilor din Romania, pentru ca este unul din cele mai elocvente si bine scrise demersuri de pana acum. E necesar un efort concertat, maximizat, de e-mailuri / scrisori la cat mai multi adresanti, si in acelasi spatiu de timp, astfel demersurile noastre sa fie luate in seama si efectul lor sa fie unul consistent si real.

  https://www.regjeringen.no/en/id4/

  http://www.royalcourt.no/kontakt.html?tid=28714&sek=27327

  https://www.stortinget.no/en/In-English/Members-of-the-Storting/

  Includeti deci si acest link in e-mailurile voastre:
  https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/02/scrisoare-trimisa-ambasadei-norvegiei/

 5. Sunt la al IV lea cont de facebook inchis pentru ca am argument ca Noua ordine mondiala este comunista SI satanista; supunerea Fata de sistem inseamna inchinare; apocalipsa Lui Ioan este avertizare, in cap.13, avem tehnologia smartvideo, biometrie SI plati online; ei fac eforturi ca populatia Sa ramana Pasiva, inclusiv Biserica, ca sistemul biometric Sa fie finalizat mondial. Aceasta generatie este test pilot. Copiii nostrii sunt tinta. Suntem conditionati prin mass media Sa respingem sinteza politica neconforma official, ca Sa fim orbi la viclenia/conspiratia sistemului. Cine VA rabda VA FI mantuit, Dar nu trebuie Sa NE supunem Fiarei!

 6. De ce nu se denunta inafara Norvegiei? Pentru cazuri ce nu se pot denunta in tara respectiva, exista tribunale internationale.

 7. Or acum ori niciodata lupta e mare trebuie sa invingem planul intunericului si vremea lui daca nu e vai de copiii nostri. Mobilizativa la post si rugaciune ca Dumnezeu pocaitilor sasi arate slava

 8. Am inteles ca in Norvegia sunt multe cazuri de familii nepastuite in acest fel . Ma intreb si va intreb , ce i impiedica pe toti cei aflati in aceasta situatie sa se uneasca intr o forma oficiala si impreuna sa si faca auzit glasul ? Daca deja exista asa ceva , foarte bine .

 9. Lucrul care e cel mai agitant e stuatia morala si sentimentala a copiiilor, la care urmeaza traume pe toata viata, de asta nu vorbeste aproape nimeni, stiu din experienta mea ce inseamna asta si ce consecinte sunt de pe urma separarii brutale a copiiilor de parinti.
  Dar cum e scris , ce este in noi e mai tare decit ce e in lume..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: