CUM ”LUCREAZĂ” BARNEVERNET ȘI SE POATE ”LUCRA” BARNEVERNET (BILINGV)

Am primit un comentariu de la Arianne H. Christiansen, una din multele victime Barnevernet. În baza unei sesizări zis ”anonime”, acest caz a fost abordat de lege și catalogat ca un scandal. Iată ce scrie Arianne H. Christiansen, apoi secvențele înregistrate (subtitrate în engleză) ale convorbirii ei cu cei de la Barnevernet.

I managed to catch Barnevernet on their lies and contradictions. Aften an unusual experience some years ago, I was put on a mission to do what I have done. On the 9th of November 2015, the police in Kongsberg, the town in Norway where these crimes had been committed, opened an investigation. The police person in charge at this time is Laila Seim Krogh. She can confirm to any press or media who want to write about it, that this is true. Her phone number in Norway is: (if media is concern, please contact me for the number at cristianionescu@elimro.com). To my knowledge, this is the first time in history, ever, that the people working in Barnevernet in Norway had been investigated by criminal law, for their conduct in a barnevern case. Hundreds of parents have tried to file reports to the police, with documentation and facts, only to be told that the police will not start any investigation. The media in Norway doesn´t want to write about this. They have been put on notice multiple times… and so far it is silent. Please spread the news. It would help a lot if some media abroad, outside Norway, picked up on this and stated this historical fact for all the families who are fighting these horrible cases, to give them hope.

”Am reușit să prind Barnevernet în minciunile și contradicțiile lor. După o experiență ieșită din comun în urmă cu câțiva ani, m-am simțit trimisă în misiunea de a face ceea ce am făcut. La data de 9 Noiembrie, 2015, poliția din Kongsberg, locul unde au fost comise aceste crime, s-a deschis o investigație. Persoana responsabilă de caz de la poliție, Laila Seim Krogh poate confirma că tot ce spun este adevărat. Numărul de Norvegia este: (dacă jurnaliștii media sunt interesați, îmi pot cere numărul la cristianionescu@elimro.com). Din câte știu, este singurul caz în care cei care lucrează pentru Barnevernet au fost investigați de lege pentru comportamentul lor. Sute de părinți au depus plângeri, cu fapte și documente, dar poliția refuză să facă cercetări iar media din Norvegia refuză să raporteze aceste știri. Au fost notificați de multe ori dar până acum au păstrat tăcerea. Vă rog să răspândiți știrile acestea. Dacă sunt canale media în afara Norvegiei care să preia aceste știri și să raporteze întâmplările acestor familii, le-ar aduce multă speranță.”

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

4 răspunsuri sa “CUM ”LUCREAZĂ” BARNEVERNET ȘI SE POATE ”LUCRA” BARNEVERNET (BILINGV)”

 1. Sper sa-i prinda pe toti cu minciunile si sa nu li se mai permita vreodata sa ocupe functii din care sa-si poata nenoroci semenii.

 2. Barnevernet. Un soi de stat in stat. Are legile ei peste care statul norvegian nu se baga , ori refuza sa se implice in mod voit , probabil asa i se dicteaza. Norvegienilor le e frica , stau pasivi , le place comoditatea , probabil nu vor sa supere pe cineva. Dar exista CINEVA inaintea caruia vor da socoteala pentru pasivitatea lor. Sunt oare un popor cu inima rece ca Marea Nordului , sunt ca stâncile de pe fiordurile lor , cu adevarat sunt barbari ???

 3. Ceia ce se întâmplă nu sunt accidente si greșeli!!!!!
  Familia așa cum a fost instituită de Dumnezeu in actul creației este supusa unui atac vehement in ultimi doi ani. Întrebarea care nu o grăim dar care trebuie spusa este:
  „Unde sunt organizațiile, unde sunt forumurile și sectoarele sociale, sponsorate de stat să apere drepturile omului?
  Unde sunt parlamentari si oameni politici care sunt gata sa apere Normalul si nu anormalul?
  Răspunsul este mai sumbru decât ne-am imaginat vreodată.
  Aceste organizații apară pe cei care au deviat de la normalitate ,OMUL DE TIP NOU , care sfidează actul creației si in același timp pe Mărețul Creator.
  Aceste organizații sponsoriză si promovează atât in sfera politica cit si in structura social culturală religii cu ideologii teroriste, cit si reprezentați ai așa numitei comunități „Sodomite”.
  Iar după ceia ce vedem ca se întâmpla in Norvegia acum -,Unde o familia buna(normala )care își creste si educa copii in frica de Dumnezeu si care dorește sa planteze valori eterne in mintea si gândirea propriilor copii este considerată si tratată ca și o problema a societății. Și descoperim cu stupoare că in tăcere sau creat legi care permit și împuternicesc aceste organizații cu suportul Politiei să intervină si să fie totul perfect legal. Deci după ceia ce vedem si sunt fapte concrete, ne punem întrebarea sinceră – cine sunt cei care conduc aceste organizații?
  Oameni de bine din jurul meu împărtășesc sentimentul trădări din partea celor cere ne reprezintă și ne guvernează.
  Biserica și spun prin aceasta, valorile sociale si morale promovate de creștini oriunde in lume care pentru mii de ani au format țesătura socială si judiciara a societății așa cum o știm noi astăzi este atacata si persecutată.
  Ceia ce se întâmplă nu sunt accidente si greșeli!!!!!
  Greșelile se pot corecta si accidentele se pot repara.
  Noi asistam la un teatru de acțiuni!!
  Toate aceste acțiuni sunt plănuite si treptat implementate cel puțin in ultima decadă. Ce s-a plănuit in urma cu 10 ani se aplica astăzi deoarece exista deja structura care suporta aceste acțiuni.
  Considerând ca am fost înțeles rămâne totuși o întrebare
  Ce avem de făcut?
  Si când mă întreb aceasta se naște a doua întrebare:
  -Ce avem de făcut mai mult de cit am făcut pina acum pentru a păstra si proteja Valorile Normalului?
  Cu aleasa prețuire
  Pastor
  Dorel Muresan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: