COPIII LUAȚI DE SERVICIILE DE PROTECȚIE DIN NORVEGIA SUNT ÎN PERICOL – CÂTEVA STATISTICI

MAI JOS AVEȚI UN FRAGMENT BILINGV (ENGLEZĂ-ROMÂNĂ) PREZENTAT ȘI PUBLICAT DE O PERSONALITATE NORVEGIANĂ, FIINDU-MI TRANSMIS DE UN PASTOR NORVEGIAN.

In a period of 13 years from 1990 to 2002, the Norwegian Institute for Urban and Regional Research, NIBR, followed 100,000 children in child care across the country. National data are used by Statistics Norway. Mortality is much higher among children in care than among other children and death is mainly due to accidents, suicide, homicide and assault. In 2001, 114 children died in child care, compared to 168 in the rest of the population.

150 youth, affiliated child care committed suicide in 1990-2001, 8 times more than young people in normal families. Children with links to child welfare and their desperate parents are far sicker than other families. They have major health problems, and there are more suicides among these parents than among other parents. These are discouraging statistics.

 

Într-o perioadă de 13 ani, între 1990 și 2002, Institutul Norvegian de Cercetări Urbanistice și Regionale (NIBR), a urmărit 100 000 de copii în custodia serviciilor de protecție (PC) în toată țara. Aceste date sunt folosite de Statistics Norway. Rata mortalității este mult mai ridicată în rândul copiilor în custodia PC și cauzele deceselor sunt accidente, sinucidere, ucidere și violență. În 2001, 114 copii au decedat în custodia PC, comparat cu 168 în restul populației.

150 de tineri, afiliați cu PC s-au sinucis în perioada 1990-2001, de opt ori mai mulți decât tinerii din familii normale. Copiii și părinții lor disperați care au de-a face cu aceste servicii sunt cu mult mai predispuși la îmbolnăvire decât celelalte familii. Au mari probleme de sănătate, iar această categorie de părinți înregistrează rate de sinucidere mult mai ridicate decât în restul populației. Acestea sunt statistici deprimante.

 

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri to “COPIII LUAȚI DE SERVICIILE DE PROTECȚIE DIN NORVEGIA SUNT ÎN PERICOL – CÂTEVA STATISTICI”

  1. Ar fi interesant tot articolul…..

  2. Deci ceea ce s-a scris( pe multe site-uri, bloguri și articole -statistici medicale) în dreptul copiilor furați este adevărat! Ei sunt victimele poftelor dăcești a celor hulpavi în criminalitatea păcatelor în care traiesc, făcând din scumpii îngerași-copiii abuzați,răpiți de la familie și părinți, plăcerea și pofta lor criminală.
    Doamne, până când!?

  3. Doar niste detalii. Guvernantii norvegiei sunt cei care dau premiul nobil pentru pace.
    Caraghios, nu?

    Premiul Nobel pentru Pace este unul din cele cinci premii Nobel instituite prin testament de inventatorul și industriașul suedez Alfred Nobel. Este singurul premiu care se decernează în Norvegia, la Oslo, de către un comitet în exclusivitate norvegian, format din 5 persoane alese din Parlamentul Norvegiei. Toate celelalte premii Nobel se decernează înSuedia, la Stockholm, de către autorități suedeze.

    Motivul pentru care acest premiu este decernat în Norvegia și nu în Suedia este următorul: la moartea lui Alfred Nobel (10 decembrie 1896), Norvegia era încă într-o uniune cu Suedia, aceasta din urmă având rolul conducător în politica externă. Nobel a crezut de aceea că șansa unei corupții politice ar fi mai mică dacă Norvegia s-ar ocupa de decernare.

    În testament, Nobel a cerut ca cei cărora li se decernează premiul pentru pace să îndeplinească cel puțin una din următoarele trei cerințe: să lucreze pentru „reducerea forțelor militare”, pentru „organizarea de congrese ale păcii” și pentru „înfrățirea între popoare”.[1]

    Obama in 2009 primea acest premiu. In 2015 legalizeaza casatoria intre persoane de acelasi sex. Acum bombardeaza Siria. Sa vedem ce mai urmeaza.

  4. Apocalipsa 6 : 9, 10 de sub altar sufletele celor junghiați din pricina Cuvântului Lui Dumnezeu, și din pricina mărturisiri pe care o ținuseră strigau cu glas tare și ziceau: PÎNA CÂND , STĂPÎNE ,ZĂBOVEȘTI SA JUDECI ȘI SĂ RĂZBUNI SÎNGELE NOSTRU ASUPRA LOCUITORILOR PĂMÎNTULUI

  5. Al cui păcat este sinuciderea unui copil al celui care îl împinge la asta sau al copilului?

Trackbacks/Pingbacks

  1. COPIII LUAȚI DE SERVICIILE DE PROTECȚIE DIN NORVEGIA SUNT ÎN PERICOL – CrestinTotal.ro - 6 decembrie 2015

    […] sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

  2. În legătură cu cazul familiei Bodnariu (Norway Return the children to Bodnariu Family) care se luptă pentru întoarcerea celor 5 copii confiscați abuziv în Norvegia.-publicat de Redactia Ziuarul Tribuna Romaneasca din Chicago,IL / U.S.A- RadioMetafo - 8 decembrie 2015

    […] 5 decembrie 2015 de cristianionescu 5 comentarii […]

Lasă un comentariu