CHEMARE LA ACȚIUNE – PROTEST LA AMBASADA NORVEGIEI ÎN WASHINGTON DC – PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU

Vineri, 8 Ianuarie, 2016, 9-12 am, cu ajutorul lui Dumnezeu, dorim să organizăm un protest pașnic în fața ambasadei norvegiene din Washington DC.

Data protestului a fost stabilită și funcție de programul de funcționare al ambasadei. Se pot cumpăra bilete de zbor destul de convenabile, cu sosirea de Joi, 7 Ianuarie, iar întoarcerea începând în după-amiaza zilei de Vineri (după 5 pm). Probabil, unii vor dori să rămână peste weekend. Aranjamentele de transport local și cazare vor fi comunicate în zilele următoare.

CUM VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE:

  1. Trimiteți un email la cristianionescu@elimro.com
  2. La subiect scrieți PROTEST WASHINGTON
  3. În email, scrieți numele întreg al tuturor persoanelor participante din grupul/familia dvs. și toate căile de comunicare posibile: nr. de telefon, email etc.

PENTRU TOATE MEDIILE DE INFORMARE, PASTORI ȘI BISERICI, INSTITUȚII ROMÂNEȘTI DE PE CONTINENTUL AMERICAN, VĂ RUGĂM SĂ PRELUAȚI ȘI SĂ COMUNICAȚI ACESTE INFORMAȚII!

DACĂ SUNT PASTORI CARE DORESC SĂ SE ORGANIZEZE LA NIVEL DE COMUNITATE, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAȚI PERSONAL.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

18 răspunsuri to “CHEMARE LA ACȚIUNE – PROTEST LA AMBASADA NORVEGIEI ÎN WASHINGTON DC – PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU”

  1. Sper sa nu mai fie nevoie pîna atunci, dar daca este voi fi acolo, atentie sa se ia bilete ptr aeroportul DCA ( Ronald Reagan) este mai aproape de ambasada norvegiei.

  2. În România nu se organizează?

  3. Domnul sa lucreze la inima multora sa fie prezente pentru ca stim sigur daca ar fi un protest pentru orice alt interes ca de ex politic ..se aduna cu miile dar acum este ceva dificil si foarte trist merita ca si pritenii sa fie invitati si prezenti chiar si persoane ce locuiesc in acel oras , poate faceti cumva cunoscuta povestea lor mai in detaliu si sa fie acolo chiar si americani , pentru ca doar o mana de oameni nu se simte si nici nu se rezolva , .
    Acel protesc de la Oslo , nu ajuta cu nimik trebuie populatie nu doar o mana de oameni ce striga ,,, sute de mii de persoane si atunci gata se iau masuri .Domnul sa lucreze si faceti pubicitate cu acest caz in media sa se alature cati mai multi ,Simt impreuna cu voi si sunt alaturi de voi cu gandul si rugaciune , Ai mila Doamne !

  4. Apara-ma Tu, Doamne, de potrivnicii mei, lupta Tu cu cei ce se lupta cu mine! Ia pavaza si scutul, si scoala-te sa-mi ajuti.invirte sulita impotriva prigonitorilor mei! Zi sufletului meu:” Eu sint mintuirea ta!” Rusinati si infruntati sa fie cei ce vor sa-mi ia viata!
    Sa dea inapoi si sa roseasca cei ce-mi gindesc pieirea!
    Sa fie ca pleava luata de vint, si sa-I goneasca ingerul Domnului!

  5. In Bruxelles nu se organizeaza prostest pasnic la ambasada Norvegiei?

  6. MURESAN ELENA SI MURESAN MITICA(sotul) si MURESAN OANA LIGIA(fica), ne alaturam acestui grup de protest,pentru recuperarea copiilor familiei BODNARIU,aflati in norvegia.Suntem din Bucuresti. DOMNUL SA DEA ORICE PIEDICA LA O PARTE, SI SA INCHIDA GURA LEILOR! AMIN.

  7. PROTEST WASHINGTON, MURESAN ELENA SI MURESAN MITICA(sotul) si MURESAN OANA LIGIA(fica), ne alaturam acestui grup de protest,pentru recuperarea copiilor familiei BODNARIU,aflati in norvegia.Suntem din Bucuresti. DOMNUL SA DEA ORICE PIEDICA LA O PARTE, SI SA INCHIDA GURA LEILOR! AMIN.

Trackbacks/Pingbacks

  1. CHEMARE LA ACȚIUNE – PROTEST LA AMBASADA NORVEGIEI ÎN WASHINGTON DC – PENTRU CAZUL FAMILIEI BODNARIU | - 8 decembrie 2015

    […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/08/chemare-la-actiune-protest-la-ambasada-norvegiei-… […]

  2. CHEMARE LA POST, RUGĂCIUNE ȘI ACȚIUNE PENTRU FAMILIA BODNARIU | Popas pentru suflet - 8 decembrie 2015

    […] Dacă Domnul lucrează și face o minune, îi vom mulțumi și nici nu-i vom uita pe alții care încă se luptă, dar dacă are în plan să ajungem în fața ambasadelor, consulatelor și instituțiilor acestei lumi, veniți cu noi să vorbim în numele dreptății și a celor asupriți! ACCESAȚI AICI PENTRU INFORMAȚII! […]

  3. UPDATE – CHEMARE LA ACȚIUNE | Popas pentru suflet - 9 decembrie 2015

    […] Continuăm înscrierile pentru SUA după instrucțiunile pe care le găsiți AICI. […]

  4. NOU!!! Mesaj VIDEO CRISTIAN IONESCU: APEL – PROTEST la WASHINGTON | agnus dei - english + romanian blog - 12 decembrie 2015

    […] Popas pentru suflet […]

  5. NOU!!! Mesaj VIDEO CRISTIAN IONESCU: PROTEST la WASHINGTON | agnus dei - english + romanian blog - 12 decembrie 2015

    […] Popas pentru suflet […]

  6. PROTEST la WASHINGTON pentru FAMILIA BODNARIU Marius si Ruth 8 Ianuarie 2016 | agnus dei - english + romanian blog - 20 decembrie 2015

    […] Pastor Cristian Ionescu – popaspentrusuflet.wordpress.com […]

Lasă un comentariu