ÎNCEPE SĂ SE TREZEASCĂ? FOARTE BINE!

Mulți întreabă ce se întâmplă cu norvegienii de nu iau atitudine împotriva instituției de protecție a copiilor, Barnevernet, devenită o mafie de confiscare a copiilor, disproporționat luați din familii etnice, pentru te miri ce motive de nimic.

Pe de o parte paralizați de frica de a nu avea ei înșiși de-a face cu odioasa instituție, pe de altă parte fiind neinformați sau dezinformați, aceasta ne aduce față în față cu media, măcar cea creștină. Devenite dependente de subvenționarea guvernului, canalele de știri, ziarele etc. practică o tăcere asurzitoare!

Totuși, ici și colo, se văd mici schimbări! Ca reacția de mai jos, un snapshot din Facebook, postarea și comentariile fiind aproape toate extrem de dure împotriva propriei țări: e vorba de norvegieni care se exprimă cu privire la demonstrația de protest împotriva Barnevernet, în București. Iată postarea (cu traducere în engleză) și imaginea:

  

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

8 răspunsuri sa “ÎNCEPE SĂ SE TREZEASCĂ? FOARTE BINE!”

 1. Pot sa spun ca nici Suedia nu e departe de abuzurile pe care norvegienii le fac. Cazul Domenico Johansson, luat de la părinți de mai bine de 9 ani, iar socialul a făcut tot posibilul ca sa-l discrediteze pe tata copilului motivând abuzuri de droguri, stări labile psihice, iar pentru ca părinții au fost dedicați muncii voluntare multi ani, socialul a mers pana acolo încât i-au acuzat ca le pasa prea mult de oameni necăjiți. Si absurditățile continua. La fel ca in cazul nostru, si aici poliția a exaltat in a ridica copilul fără sa aibă un document. E, chestia este ca nordicii sunt prea încrezători in instituțiile statului, mergând pana acolo încât neagă toate faptele evidente, acordând unei instituții corupere o încredere total oarba. De unde știu? Locuiesc in Suedia si am vorbit cu oamenii despre cazul Bodnariu si Norvegia. O experiența total neplăcuta. 😦

  • Ăsta e un lucru care mă fascinează la vestici. Şi e valabil peste tot. Ca român, sunt învăţat să nu am încredere în instituţiile statului, şi să nu presupun nimic.

   În afară de americani, care au în sânge faptul de a-şi cere drepturile, şi că un guvern poate fi corupt, toate ţările civilizate în general au o încredere oarbă în toate instituţiile lor, care de fapt sunt la fel de corupte ca şi ale noastre, doar că ei sunt mai versaţi în corupţie, iar ai noştrii sunt amatori încă.

   E plin internetul de abuzuri ale acelei instituţii norvegiene, şi au răpit chiar şi copii de americani: https://www.youtube.com/watch?v=N1UucuCQsRE şi în continuare încrederea e aşa de mare încât nici măcar o anchetă, măcar de formă, măcar de ochii lumii, nu s-a dat.

   Părerea mea este că cel rău este la treabă, iar ce se întâmplă în aceste ţări, e doar un preview la cum va arăta toată lumea peste câţiva ani.

   E o luptă pur spirituală, altfel e complet inexplicabil cum o ţară întreagă poate fi pur şi simplu orbită, şi pur şi simplu convinsă că totul e OK, şi nici prin cap nu le trece să aibă ei, purii norvegieni corupţie în instituţiile lor sfinte. E o orbire de care mai vedem doar în filme SF cred.

   Sper ca familia să-şi recupereze copiii, şi în secunda 2 să părăsească ţara aceea fără ca măcar să se uite înapoi, ca şi Lot. Oamenii aceia când li se va termina petrolul, sau când nu va mai fi nevoie de petrol, vor fi muritori de foame.

 2. cateva date interesante despre dedesubturile afacerii de rapire a copiilor din Norvegia

  http://www.dailysabah.com/europe/2015/04/28/norway-acts-like-a-mafia-breaks-apart-families

 3. Cruzimea-vikinga-in-norvegia-din-trecut-si-reaparitia-fenomenului-in-barnevernet-protectia-copilului-o-investigatie-istorica-cu-acute-implicatii-prezente se poate vedea de aici

  https://ioan8.wordpress.com/2015/12/16/cruzimea-vikinga-in-norvegia-din-trecut-si-reaparitia-fenomenului-in-barnevernet-protectia-copilului-o-investigatie-istorica-cu-acute-implicatii-prezente-partea-i/

 4. In timp ce am cautat mai multe informatii despre caz si alte cazuri similare posibil solutionate am gasit acest thread, cu o tona de informatie si postari de prin presa sau websites (inclusiv din cea norvegiana) – https://bitcointalk.org/index.php?topic=828129.0;all. Are de asemenea mentiuni proaspete despre cazul familiei Bodnariu, si traduceri in norvegiana, a ceea ce se intampla.

  Ce am crezut ca e important e ca la sfarsit cineva a postat un link to an initiative from 2012 signed by lawyers, ex-judges and other sur mainly from Sweden. It does’t seem to have had any effect yet, but these are actual people concerned families can reliably turn to.
  The team might already have all this info, but I wanted to pass it on, just in case – http://www.nkmr.org/docs/Report_to_the_European_Parliament_Petitions_Committee.pdf

  Praying for the family, with all my heart, and thankful you care, put your feet where your mouth is, and walk the walk with them!


 5. Marius Reikeras a participat la proteste in Oslo. Nu e un necunoscut.
  Verificati video de mai sus.

 6. HUMAN TRAFFICKING NEEDS TO BE ILLEGAL AND PENALIZED. Norway embraces and sponsors human trafficking. NORWAY, sorry but our children are not for sale and should not be used for business purposes. There’s better ways of making a living than trafficking human beings. This is NAZI over and over.

Trackbacks/Pingbacks

 1. ÎNCEPE SĂ SE TREZEASCĂ? FOARTE BINE! | Blog de albina - 20 decembrie 2015

  […] Sursă: ÎNCEPE SĂ SE TREZEASCĂ? FOARTE BINE! […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: