APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU CAZUL BODNARIU

Rugați-vă pentru familia Bodnariu! Știu că vă rugați și postiți. Dar, mai ales acum, în următoarele câteva săptămâni, să ne rugăm mai mult, mai fierbinte și cu mai mare credință decât oricând! Să fie ca o pecete, ca o încununare a tuturor acțiunilor noastre de până acum. 

Să-i spunem Domnului că El este singura forță care poate învinge sistemul și că, de fapt, tot ce am făcut noi este în Numele Lui, pentru că împotriva Lui s-au ridicat Barnevernet și legile norvegiene!

Să-L rugăm să atragă asupra Sa toată slava pentru împlinirea și ascultarea acestor rugăciuni și să se folosească de noi toți ca de niște instrumente umile care despărțite de El nu ar putea face nimic!

Ne-am rugat și am postit fiecare cum a putut, dar și organizat, după o programare. Acum, toți, neîncetat, să ridicăm un val spiritual care să măture orice împietrire și rezistență a celui rău și a forțelor întunericului!

Familia Bodnariu TREBUIE să fie reunită! Este speranța tuturor celor înjosiți și apăsați în acelaș fel ca și ei! Dacă Domnul le dă lor această biruință, va fi o biruință pentru toți!

Întreaga lună Mai! Tot timpul în rugăciune, de cât mai multe ori posibil în post! Vă rugăm și vă mulțumim!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

9 răspunsuri sa “APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU CAZUL BODNARIU”

 1. Doamne a Ta este Puterea si Slava, intinde-ti bratul Tau ocrotitor peste familia Bodnariu, si reintregeste Tu aceasta familie creata de Tine,iar peste barnevernet topestei cu suflarea gurii Tale si smerestei Tu,sa deschida ochii si sa vada greselile facute cu atata inversunare, dar mai pe sus de toate zdrobeste-l pe conducatorul lor satan.

 2. Numele Domnului sa fie peste ei ! Cred cu toata inima ca biruinta e a Domnului a castigat-o la cruce si acum mijloceste inaintea Tatalui impreuna cu noi ! Ne plecam inaintea Lui si Ii multumim ca numai Domnul Isus merita toata slava, cinstea si gloria !
  1Ioan 5:4. pentru ca oricine este nascut din Dumnezeu biruie lumea; si ceea ce castiga biruinta asupra lumii este credinta noastra.

Trackbacks/Pingbacks

 1. APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU CAZUL BODNARIU – CrestinTotal.ro - 27 aprilie 2016

  […] Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com […]

 2. Apel la rugăciune pentru cazul Bodnariu – Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Predici Online|Cantari Crestine - 27 aprilie 2016

  […] Cristian Ionescu […]

 3. APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU CAZUL BODNARIU | - 27 aprilie 2016

  […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/04/27/apel-la-rugaciune-pentru-cazul-bodnariu/ […]

 4. APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU CAZUL BODNARIU – Cristian Ionescu | agnus dei - english + romanian blog - 27 aprilie 2016

  […] Citeste in intregime aici – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/04/27/apel-la-rugaciune-pentru-cazul-bodnariu/ […]

 5. RUGĂCIUNEA PENTRU CAZUL BODNARIU continuă….. | agnus dei - english + romanian blog - 8 mai 2016

  […] Popas Pentru Suflet – https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2016/04/27/apel-la-rugaciune-pentru-cazul-bodnariu/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: