O MAMĂ DEOSEBITĂ A PLECAT ACASĂ LA DOMNUL

Ieri, la Chicago, puțin după prânz, a trecut la Domnul sora Livia Ardelean, mama fratelui Moise Ardelean, păstorul Bisericii Penticostale Gloria din Arad-Bujac și Președintele Comunității Regionale Arad. Este o despărțire grea pentru toate familiile Ardelean și pentru Biserica Elim din Chicago. Un suflet nobil, o creștină autentică, o mamă preaiubită și o soră respectată de întreaga comunitate, sora Livia a plecat la Domnul Isus pe care L-a iubit și slujit toată viața!
Sincere condoleanțe copiilor și familiilor lor!
Vom anunța curând atât pe acest blog cât și pe pagina de internet a Bisericii Elim (www.elimro.com) serviciile de priveghi și înmormântare care vor fi transmise în direct.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

23 răspunsuri sa “O MAMĂ DEOSEBITĂ A PLECAT ACASĂ LA DOMNUL”

 1. Intr-adevar de aproape 7 ani de cand am venit in Biserica Elim,am putut remarca devotamentul pentru acesta Biserica a sorei Livia;Nu cred ca au fost servicii divine sau alte activitati bisericesti la care sa nu o fii zarit.A avut intotdeauna un cuvant de incurajare pentru slujirea pe care cu ajutorul Domnului o fac in Biserica si asta in timp a contat
  mult.Deasemenea din partea sotiei mele Oana la care ma alatur si eu:FAMILIA VESA”SINCERE CONDOLEANTE INTREGII FAMILII ARDELEAN”

 2. Sincere condoleanțe familiei Ardelean! Dumnezeu să mângâie pe toți cei întristați!

 3. Domnul sa o rasplateasca.

 4. Sincere condoleante familiei Ardelean! Sora Livia a fost o mama eroina, iubita si credincioasa ! Un sfat bun, mereu stia sa’l dea si niciodata n’a obosit sa’i indemne pe semeni la pocainta si sa’L cunoasca pe Domnul Isus Christos, ca Mantuitor personal.

 5. Domnul sa mangaie familia indurerata. Condoliante!
  Este bine cand putem sa afirmam despre o persoana oricine ar fi ea ca a plecat la Domnul. Domnul sa ne ajute ca toti sa mergem la El.

 6. Sincere Condoliante pentru toti cei ce apartin familiei Ardelean.
  D-zeu sa va mingie si sa va umple de speranta revederi.God bless you all.

  Mike O &Familia

 7. O despărțire dureroasă și fulgerătoare, dar care a lasat în urmă plăcute amintiri care nu se pot uita.
  Domnul să reverse mângâierile Sale copiilor, nopoților și strănepoților.
  SINCERE CONDOLIANȚE! din partea familiei Olan Corneliu și Rebecca.

 8. Din partea familie mele si din partea Bisericii Happy Valley doresc si eu sa transmit familiei Ardelean sincere condoleante. Rugaciunile noaste se indreapta catre Dumnezeu in aceste grele momente, si cerem din mana Lui mangaiere pentru intreaga familie Ardelean. Ca unul care am cunoscut-o pe sora Livia, si pentru ca ma simt aproape de aceasta familie, doresc sa-i asigur de dragostea si aprecierea noastra. Pentru fratele Moise Ardelean pe care-l consider prieten si tovaras de slujba in Imparatia lui Dumnezeu, pentru fratii Nelu si Dan ce impreuna cu familiile lor sunt membrii in biserica noastra, cat si pentru ceilalti frati si surori Ardelan impreuna cu familiile lor, doresc ca inimile lor sa fie inundate cu acea pace a lui Dumnezeu care intrece orice pricepere.
  Cornel si Daniela Avram

 9. Dumnezeu sa lase pacea Sa peste toti cei care raman in urma.

 10. Sincere condoleanţe familiei Ardelean. Am cunoscut-o pe sora Livia din România ca o femeie credincioasă lui Dumnezeu şi iubitoare de oameni. Un model vrednic de a fi urmat. Domnul să-i mângâie pe toţi copiii şi nepoţii ei cu speranţa revederii.

 11. Din partea familiei mele si a Bisericii Bethel doresc sa transmit familei Ardelean sincere condoleante, ne rugam ca Domnul Isus Hristos sa mangaie toate inimile intristate, prin Duhul Sfant!
  Ismael Ilc

 12. Sincere condoleante familiei Ardelean. Domnul să-i mângâie pe toţi copiii şi nepoţii ei cu speranţa revederii pe plaiurile cerului! Cu respect şi consideraţie Marcel Borlovan şi Mircea Borlovan.

 13. Va multumim tuturor pentru sincerele condoleante si purtarile in rugaciune.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti. Stim ca nu v-a mai fi mult pina ne vom intilni din nou si nu ne vom mai desparti niciodata.

 14. Sincere condoleante familiei Ardelean, mai cu seama prietenilor mei Nelu, Dan si Monica. Dumnezeu sa ii mingiie cum numai El poate sa o faca.

 15. Timotei Husu Phx. Az. Răspunde 1 august 2011 la 10:18 PM

  Doar o inima si o mama are fiecare om in lume…!
  Cunosc pe sora Livia Ardelean de peste 35 de ani…din Arad prin Chicago…intotdeauna isi facea timp sa ofere un zimbet incurajator pentru fiecare cu care vorbea.
  Sincere Condoleante intregii familii Ardelean de pretutindeni.Bunul Dumnezeu sa va mingaie in aceste zile de grea incercare.!!!!

  Cu aceeasi dragoste Timotei,Maria Husu @ Familia alaturi de fr. Ioan Tina

 16. SINCERE CONDOLEANTE!DOMNUL SA VA MINGHIE!

 17. Condoleante din partea fam .crainic teodor si eva ,din sintea mare si pilu jud. arad, sincere condoliante fam .ardelean.

 18. Condoleante familiei ARDELEAN, din partea familiei CRAINIC TEODOR si EVA din SINTEA MARE, si PILU ,JUD ARAD ROMANIA.

 19. DOMNUL SA VA DEA MINGIIERE, de la EZECHEL 34.30-31.

  FITI BINECUVINTATI,TOTI FRATII ROMANI DIN USA,DIASPORA CIT SI DIN TARA,FITI GATA CACI IN CURIND APARE MIRELE,VA SUNA TIMBITA DOMNULUI SA ZBURAM CA PORUMBEI SPRE PORUMBAR.DOAMNE AJUTANE LA TOTI .AMIN

 20. Sincere condoleante din partea familiei CIULCA RAFILA , pentru toata familia ARDELEAN . ARAD- -BUJAC–ROMANIA.Suntem alaturi de voi in aceasta grea pierdere.Domnul ISUS sa fie cu voi.AMIN.

 21. ” Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, Parintele indurarilor si Dumnezeul oricarei mangaieri, care ne mangaie in toate necazurile noastre, pentru ca, prin mangaierea cu care noi insine suntem mangaiati de Dumnezeu, sa putem mangaia pe cei ce se afla in vreun necaz! ” 2 Corinteni 1: 3-4
  Suntem alaturi de marea familie ARDELEAN, Dumnezeu sa va mangaie!
  Familia VASILCIUC VARTICA, Zabrani, Arad.

Trackbacks/Pingbacks

 1. 11 postări în Top 100 (01.08.2011) « România Evanghelică - 1 august 2011

  […] Vineri – Strada (mariuscruceru.ro) 6. O MamĂ DeosebitĂ a Plecat AcasĂ La Domnul (popaspentrusuflet) 11. PĂULIȘ – Betleemul penticostalismului românesc – vezi VIDEO […]

 2. 13 postări în Top 100 WP (02.08.2011) « România Evanghelică - 2 august 2011

  […] O MamĂ DeosebitĂ a Plecat AcasĂ La Domnul (popaspentrusuflet) 9. Iertarea (lascaupetru) 15. Pîinea lor? Cea de toate zilele? […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: