CREIERE JEFUITE

Costă $299 și se poate cumpăra cu ușurință de la magazinele de electronice. Aparatele de ”interfață” care facilitează comunicarea telepatică dintre om și computer (nu știați că există?…) pot descifra coduri bancare, informații personale și câte și mai câte sunt depozitate în mintea cuiva.

Aplicația practică, imediată? Sigur, paza de teroriști! Securitatea statului! Ca metodă de interogare, citirea creierului poate pirata mintea teroriștilor, criminalilor și prizonierilor din armata inamică, dar și a cetățenilor cuminți și cinstiți! Mai ales că savanții de la Universitatea Statului California și Oxford din Geneva pun la dispoziția celor… interesați toate informațiile necesare.

Bineînțeles, cooperarea (de bunăvoie sau silită 🙂 ) a subiecților este absolut necesară. Cum însă această tehnologie se află în faza ei incipientă, soluții pentru instrumente mai sofisticate nu vor întârzia să apară. Și tot bineînțeles, ca să contracareze tâlhărirea creierelor noastre la drumul mare, savanții vor descoperi alte metode de identificare a individului, ca să nu mai umble cu tot felul de coduri, carduri, legitimații etc. Altfel, iată viața fără taine!

Poate și acest lucru este vizat atunci când Apostolul Petru ne sfătuiește să ne încingem coapsele minții…

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “CREIERE JEFUITE”

  1. Asa se pricep jurnalistii astia la a exagera cate-o noutate de zici ca chiar s-a reinventat mersu pe jos. Aud si ei de cate-un experiment „primitiv” care ar sugera anumite aplicatii, si imediat se gandesc la titluri mari, de senzatie. Ba ca s-ar construi un lift pina la Luna, ba ca s-ar fi inventat transportul prin „telefon” – faci un numar si te duce acolo -, ba ca s-ar fi gasit o geana care daca o putem controla vom putea fi nemuritori, ba ca acceleratorul de particole ar incepe un Black Hole care va inghitii tot Pamintul apoi sistemul solar… Acum zic ca pot citi mintea – „prin cooperare”, mai ales a persoanelor cu „garda jos” care nu observa manipularea intrebarilor… Mintea e la nivelul sufletului. Niciodata nu se va putea ajunge la ea cu „instrumente electronice”. E adevarat ca este o legatura intre trup si suflet pentru ca ce auzim sau vedem fizic ajunge la suflet. Dar la acea „legatura” nu are acces nimeni, nici chiar diavolul, numai Dumnezeu.
    I-mi vine in minte o povestire despre doi care erau banuiti ca au furat ceva oi. Au tot incercat sa-i traga de limba ca sa-i poata invinui. Pina la urma au vorbit cu popa sa-i spovedeasca. Da’ de va scoate ceva de la ei asa. Merge primul si-l tot intraba, si tot icearca… Nu poate scoate nimic de la el. Cind veni randul sa mearga celalalt, asta primu ii sopteste din mers „Tine taga ca n-are ce-ti face”…

  2. Eu zic că şi prin asta se pregăteşte, de fapt, terenul pentru vremurile ,,apocaliptice”. Şi câte altele nu se ,,pun la cale” în ,,văzduh” fără ca noi să ştim!
    http://theworld-we-live-in.blogspot.ro/2011/02/un-mason-bilderberg-magnat-al.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: