CULMINANTE: MIROS DE PUCIOASĂ ÎN SUDUL CALIFORNIEI ȘI ZGOMOTE INEXPLICABILE PE LA NOI

Începând de azi, scurt formulate, lucruri ieșite din normal, ciudățenii și mirăzănii, toate la categoria culminante!

Începem cu mirosul ciudat din această dimineață pe care l-au simțit cetățenii sudului Californiei, între care și fratele meu care m-a informat imediat de neplăcuta situație. Duhoarea este amplificată de umiditatea neobișnuită pentru această zonă. Trepidațiile seismice din ultimele zile adaugă la suspiciunea generală că s-ar putea declanșa marele cutremur. Știrea (mai) completă AICI.

Scriam nu demult despre sunetele de joasă frecvență pe care le auzeau canadienii din Windsor și care le-a deranjat o vreme și pe ale mele (soția și fetele). Acum câteva zile, într-o dimineață am auzit o bubuitură ca o explozie de ne-au zăngănit geamurile. Eram la telefon cu un alt pastor și a trebuit să închei abrupt convorbirea să văd ce s-a întâmplat. Nimeni nu ne-a putut da vreo explicație, iar la news… nimic!

Am citit că ar fi vorba de ceva experimente militare. Ca să întregesc imaginea, cercetând mai îndeaproape chestiunea cu anonymous și godaddy.com, mirare mare: se zice că ar fi o operațiune subversivă CIA ca să justifice întreruperea temporară a serviciilor de internet, timp în care să fie operate modificările de cenzură dorite de guvern.

Unii se pregătesc intens cu alimente, armament și buncăre. Prea complicat să ne temem de atâtea. Ce-o fi, o fi! Să ne ținem tare de Dumnezeu.

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

6 răspunsuri to “CULMINANTE: MIROS DE PUCIOASĂ ÎN SUDUL CALIFORNIEI ȘI ZGOMOTE INEXPLICABILE PE LA NOI”

  1. Frate Ionescu,

    vremea pe care o traim este tulbure. Se anunta vreme de stramtorare, iar aceasta se va simti si in USA. Si in astfel de situatie, este normal sa te pregatesti. Sa ai acolo in camara ceva rezerve pentru supravietuire, eu zic ca, este intelept !!!

  2. Sursele mele spun ca mirosul ciudat venea dinspre Arizona….. 🙂

  3. Interesant… zona in cauza se afla situata deasupra unor pungi subterane de apa termala de dimensiuni uriase. Seismologii si geologii spun ca pe acolo trece San Andreas Fault, si ca in urma cutremurului puternic („the big one”) ce va avea loc, candva, pe la acel fault se va produce o ruptura in stratul pamantului, care va fi de proportii gigantice.
    Pe langa aceasta, am ascultat recent un reportaj de la NASA cu privire la planeta X si alte astre. (Pentru mai multe informatii puteti accesa pe net.) Printre altele se spune ca planeta noastra ar fi predispusa sa-si schimbe directia de rotatie tot la circa 5 mii de ani, ultima data aceasta ar fi avut loc pe vremea lui Noe, si ca o parte din populatia planetei va fi afectata. Se mai spune ca aceasta catastrofa, dupa cum mentioneaza si calendarul mayan, ar putea avea loc in lunile urmatoare. De fapt, Biblia mentioneaza ceva de nimicirea unei treimi din populatia globala…
    Oricum, ceea ce a vorbit Duhul Sfant prin apostolul Petru ramane valabil, si anume: „Pamantul cu tot ce este pe el va arde.” Si, asa cum a-ti incheiat articolul de mai sus, nu ne ramane altceva de facut decat „sa ne tinem tare de Dumnezeu”.

  4. Remus,parca am intocmit impreuna nu prea demult si o lista cu cele de trebuinta !

  5. Deci voi va pregatiti de Apocalipsa? Veniti in Romania, noi suntem cu vreo 200 de ani in urma celorlalte tari de pe planeta, deci ati avea o sansa in plus sa scapati. 😆

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un penticostal în Top 5 WordPress (12.09.2012) « Platforma Radar - 12 septembrie 2012

    […] Cristian Ionescu (Popas pentru Suflet): “Culminante: miros de pucioasă în sudul Californiei şi zgomote inexplicabile pe la noi&#822… (descrierea mai multor fenomene bizare de pe teritoriul […]

Lasă un comentariu