CERERE DE RUGĂCIUNE – MESAJ DE LA HORAȚIO MIHEȚ, CLAR

Dragi Prieteni,

Saptamana viitoare ne aduce trei evenimente mari in lupta pentru Libertate. Pot sa contez pe rugaciunile voastre?
Marti, 16 Aprilie, la 10 a.m. EST, sunt chemat sa depun marturie la Congres in Washington, D.C., cu privire la coruptia si abuzul de putere a Procurorului General Eric Holder si intregul lui Minister de Justitie. Va aduceti aminte cum Holder a dat in judecata pe Susan Pine, o batranica Crestina din Florida, si a angajat sapte avocati sa o persecute aproape 2 ani de zile, pentru simplul fapt ca Susan pleda in mod pasnic cu mamele care vin la o clinica de avort sa nu isi omoare copiii. Cu ajutorul Domnului, prin rugaciunile voastre, am castigat cazul lui Susan, si tribunalul federal a impus o amenda de $120,000 impotriva Ministerului de Justitie pentru litigiul frivol. Acum, majoritatea Republicana din Congres au initiat o ancheta in acest caz si multe altele, sa stabileasca daca Ministerul de Justitie mai este inca interesat in „Justitie,” sau daca si-a propus doar sa intimideze cetatenii (mai ales Crestinii) care nu sunt de acord cu agenda radicala a guvernului actual. Intrucat cazul lui Susan din nefericire nu este unul rar sau neobisnuit, aceasta ancheta este foarte binevenita si mult intarziata.
Lumina este cel mai bun dezinfectant, asa ca rugati-va Domnului sa imi dea curaj si claritate sa stralucesc Lumina Adevarului in fata celor care lucreaza in Intuneric.
„Lumina lumineaza in intuneric, si intunerecul n-a biruit-o.” Ioan 1:5.

Miercuri, 17 Aprilie, la 9:30 PST, pledam cazul nostru impotriva Californiei la Curtea de Apeluri din Circuitul Nr. 9 in San Francisco. California a legiferat S.B. 1172, o lege homofascista care a criminalizat consilierea Crestina in medicina cu privire la homosexualitate. Cand un tanar vine la un psiholog, psihiatru sau orice alt doctor Crestin si ii cere sfatul cu privire la tendinta homosexuala, acum este ilegal in California sa ii se spuna ca homosexualitatea este un pacat scarbos si daunator care duce la moartea corpului si sufletului! Doctorii Crestini (si ceilalti) sunt fortati sa spuna ca homosexualitatea este foarte normala si o modalitate sanatoasa pentru oricine.

Pentru ca nu putem accepta o astfel de tiranie, am initiat un litigiu constitutional impotriva Californiei, in care reprezentam peste 50,000 de Crestini care lucreaza in asistenta medicala, si a caror slujbe stau in cumpana. Cu ajutorul Domnului, am castigat deja o suspendare juridica de urgenta impotriva acestui ordin, dar asta a fost o decizie temporara, si acum se stabileste permanent daca legea este constitutionala.

Asa de mult e in pericol! Multe alte state se uita la California, si vor incerca sa faca acelasi lucru. Rugati-va pentru noi, si in special pentru cei trei judecatori care ne vor judeca: Alex Kozinski, Susan Graber si Morgan Christen.

Eu personal nu cred in coincidente, asa ca stiu ca Dumnezeul nostru suveran a aranjat ca unul din acesti trei judecatori (Kozinski) sa fie un Roman care a emigrat in America la varsta de 12 ani (la fel ca mine), si care a afirmat recent intr-un interviu ca „cine a avut noroc sa se nasca in America nu cunoaste ce inseamna sa nu ai Libertate.” Dumnezeu sa il ajute sa inteleaga motivul pentru care l-a adus in Tara Libertatii, si l-a pus in pozitia inalta in care se afla!

„Omul face multe planuri in inima lui, dar hotarirea Domnului, aceea se implineste.” Proverbe 19:21.

Vineri – Sambata, 19-20 Aprilie, la Orlando (Florida), va avea loc conferinta anuala „The Awakening” („Desteptarea”) organizata de Liberty Counsel. Motoul pentru 2013 este „Lupta Pentru Sufletul Americii.” Peste 60 de lideri nationali vor incuraja pe cei prezenti sa se alature de noi in lupta pentru Libertate. Vineri seara am sa prezint un mesaj intitulat „Visul Americii Prin Ochii Unui Baietel de Dincolo de Perdeaua de Fier.”

Daca sunteti aproape de Orlando weekendul viitor, va invit sa fiti oaspetii mei la acesta conferinta. Puteti gasi mai multe detalii, si sa va inregistrati la: http://www.theawakeningusa.com/.

Daca nu puteti sa fiti prezenti cu noi, rugati-va pentru noi si pentru toti cei care vor fii acolo, ca Dumnezeu sa ne trezeasca cu adevarat si sa ne descopere planul lui pentru noi si pentru tara in care ne-a asezat.

Traim in vremuri interesante si uneori primejdioase pentru alesii lui Dumnezeu. Suntem chemati sa stam pe baricada, cateodata singuri, pentru Adevar. Vestea buna a credintei noastre este ca, de fapt, nu suntem singuri nici odata! Va multumesc ca ma pastrati in rugaciunile voastre, mai ales saptamana viitoare.

Astept nerabdator sa vad puterea Tatalui nostru la lucru. Pana atunci raman,

Al Vostru Pentru Libertate,

Horatio G. Mihet
President
Centru de Libertate American Roman (CLAR)
Senior Litigation Counsel
Liberty Counsel
P.O. Box. 540774
Orlando, FL 32854
1-800-671-1776
http://www.LC.org * hmihet@lc.org

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

10 răspunsuri to “CERERE DE RUGĂCIUNE – MESAJ DE LA HORAȚIO MIHEȚ, CLAR”

  1. Great guy this Romanian brother! Here’s a nice speech he delivered in a FL baptist church; he talks about „libertate” – Romania, revolution, coming to America, some of his favorite cases (Doru Neamtu included) etc.
    http://lakesidebaptistchurch.info/sermons/liberty/

  2. Daca Obama castiga lupta impotriva armelor si americanii se vor supune isi vor preda armele guvernului, nu m.as mira ca in maximul 5 ani dupa, sa devenim sclavi (moderni) intr.o tara „libera” si sa avem parte de cea mai mare dictatura (una moderna) in aceasta (inca) frumoasa tara. Partea buna va fi ca, in mare parte, „liberalii” si „conservatorii” crestini vor trai in mai multa unitate si dragoste unii cu altii si vor cauta (si vor gasi) asemanarile mai mult decat diferentele..

  3. încerc să înțeleg, dacă Susan și domnul Mihet sunt urmași ai învățăturilor Domnului și le respectă prin ascultarea de poruncile Sale printre care este și cea a răzbunării (Celui ce vrea să te dea în judecată şi să-ţi ia tunica, lasă-i şi haina, iar dacă cineva te obligă să mergi cu el o milă, mergi cu el două mile – mate 5.40). Nu pricep de ce un creștin (considerat așa de la fraza: Cu ajutorul Domnului) nu poate accepta mai degrabă persecuția și nedreptatea ci acționează total opus învățăturilor predicii de pe munte, din persecutat devine cel care își cere drepturile. Orice prorooc, apostol sau Domnul Isus dacă ar fi procedat la fel unde mai era speranța într-o Împărăție iar lumea asta n-ar mai fi avut stăpânitor pe diavol.

    Cu ajutorul Domnului, am castigat deja o suspendare juridica de urgenta impotriva acestui ordin

    Cu ajutorul Domnului, prin rugaciunile voastre, am castigat cazul lui Susan, si tribunalul federal a impus o amenda de $120,000 impotriva Ministerului de Justitie pentru litigiul frivol.

    Pentru ca nu putem accepta o astfel de tiranie (este ilegal in California sa ii se spuna ca homosexualitatea este un pacat scarbos si daunator care duce la moartea corpului si sufletului)

    Astept nerabdator sa vad puterea Tatalui nostru la lucru.

    • Citiți și veți vedea că apostolul Pavel a abordat lucrurile și așa acolo și atunci când împrejurările i-au permis acest lucru.

      • Pavel și-a cerut drepturile când iudeii l-au acuzat:
        – Vă este permis să biciuiţi un cetăţean roman care n-a fost judecat? Fapte 22.25
        – Eu stau înaintea scaunului de judecată al Cezarului, unde trebuie să fiu judecat. Fapte 25.10 Fac apel la Cezar! (lex Iulia)

        Cu toate că asta a fost voia Domnului (ca Pavel să ajungă la Roma), Înțeleg că Pavel a lipsit de la predica de pe munte în care Domnul Isus spunea: Matei 5.39 Dar Eu vă spun să nu vă împotriviţi celui ce vă face rău. Ci aceluia care te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt. (adică un creștin are doar obligații, nu-și folosește drepturile)

        Și vorbește despre apelul fraților la organele dreptății (tribunal) pentru rezolvarea conflictelor interne:
        – 1 Cor 6:6 Dar fratele merge la judecată împotriva fratelui său şi încă înaintea necredincioşilor! Chiar faptul că aveţi cazuri de judecată între voi înşivă este deja o dovadă a înfrângerii voastre. De ce n-aţi vrut mai degrabă să suferiţi nedreptatea? De ce n-aţi vrut, mai degrabă, să fiţi păgubiţi?

        Probabil vorbiți despre altă abordare a apostolului Pavel cu privire la subiectul cererii drepturilor în justiția din lume, dacă mi-ați oferi câteva indicii, v-aș fi recunoscător. Aș avea și aici câteva întrebări, dacă aveți timp. Vă mulțumesc. http://m1ha1.blogspot.ro/2013/03/cristian-ionescu-imperativul-botezului.html

        • Confundați nedreptatea în afaceri, care duce la suferirea pagubei, cu solicitarea respectării unor drepturi constituționale. Împotrivirea aceasta nu are de a face cu o „luptă” în sine, ci este încă un mod de afirmare a credinței.
          Cât privește predica afișată cred că unele lucruri le-ați înțeles greșit…
          Cât privește procentajul de creștere, se referă la mai multe instanțe nu doar la cei 3,000 din ziua Cincizecimii.

  4. m1ha1,
    Vad prin „sita” cuvintelor ce le pui pe net ca…nu prea ai la inima avocatii (fie ei chiar crestini)?! Ei bine, sunt curios sa stiu daca esti chiar asa de „filantrop” si daca cineva iti cere haina..daca dumneata ii dai si camasa…cum spui…De multe ori nu se prea intampla asa cu cei ce fac remarci despre…ei insisi…Revenind la „fratele” nostru avocat Mihet, s-ar putea sa faca o slujba buna de partea celor care sunt „persecutati” azi si chiar maine in America. Bineinteles, e avocat si asa isi castiga painea, dar nu inseamna ca avocatii, politistii, politicienii nu pot fi cinstiti, ori sunt toti corupti. De fapt as fi mult mai linistit sa stiu ca pazeste ordinea publica un politist crestin, ori ma apara in proces un avocat crestin decat unul necrestin. Ce ziceti?! Si apoi in vremurile de azi e nevoie de crestini adevarati in aceste posturi. Da, privind prin dioptriile noastre romanesti, avocatii si politistii nu sunt respectati la cel mai inalt nivel…dar avem nevoie de ei… mai ales sa fie cinstiti si sa reprezinte dreptatea. Da, se anunta un timp innegurat peste America cu homosexualii impingand legislatii nu doar favorabile pentru ei dar detrimentale societatii, familiei, crestinilor…da, cei ce vor sa limiteze cercurile de inchinare, studiile biblice din case, sa scoata din tesatura Americii tot ce descrie si se relationeaza la Dumnezeu, Biblie si sa se introduca mai bine inchinarea la „nimic” decat la Dumnezeu din institutiile americane, fondate multe de crestini (multe universitati americane au avut bazele crestine pana nu au venit ACLU si altii ca si ei sa faca „delimitarea” dintre religie si educatie)… Da, vom avea nevoie de avocati sinceri si devotati adevarului (mai putin legilor americane ce se vor institui in viitorul apropiat si fara aprobarea „mobocratiei”), e nevoie ca acesti oameni sa aiba frica de Dumnezeu si atunci vor putea sta de partea adevarului.

    • imi pare rau daca s-a inteles altceva. Dorinta mea este sa-L laud pe Dumnezeu și citind Biblia să înțeleg intenția Sa cu privire la un anumit aspect. Până acum știam SIGUR că un pocăit nu se duce la tribunal să își ceară drepturile în instanță pentru că Biblia spune așa în predica de pe munte și mai cu seamă versetul: Celui ce vrea să te dea în judecată şi să-ţi ia tunica, lasă-i şi haina, iar dacă cineva te obligă să mergi cu el o milă, mergi cu el două mile. Am participat la câteva predici care mi-au atras atenția cu privire la acest aspect și am căutat să practic acest adevăr. Dacă nu sunt prea insistent/indiscret aș dori un punct de vedere detaliat cu privire la drepturile creștinului. Eu știu că potrivit Scripturii un creștin nu are drepturi, doar obligații. La fel a fost cu Domnul Isus și cu restul prorocilor martirizați sau apostolilor. Un creștin nu-și caută dreptatea în tribunale pentru că un creștin se bazează pe dreptatea lui Dumnezeu, pe judecata Singurului în măsură să emită așa ceva. De exemplu, ce să sfătuiesc pe cineva care merge în tribunal să-și facă dreptate ?

Lasă un comentariu