COMUNICAT OFICIAL – PASTOR CRISTIAN IONESCU

Stimați frați, surori și dragi prieteni de pretutindeni,

Doresc să vă informez că personal și familia mea și, de asemenea, Pastorul Adrian Tișe și familia lui ne simțim bine și vă mulțumim tuturor celor sinceri pentru rugăciunile dumneavoastră!

În urmă cu două săptămâni, ca urmare a unor membri din familiile noastre experimentând anumite simptome, împreună cu Pastorul Tișe am decis să intrăm noi înșine în carantină!

Am făcut acest lucru din două motive: în primul rând, noi niciodată nu am bravat spunând că nu ne-am putea îmbolnăvi, iar în al doilea rând din respect pentru sănătatea și conștiința altora!

Nu am ascuns acest lucru; relația noastră cu Biserica Elim a fost întotdeauna transparentă și anunțul public transmis prin Pastorul Doru Gîrboan a fost clar și complet!

Că în această perioadă, așa ziși jurnaliști și-au permis să citească printre rânduri, să comenteze cu lipsă de bun simț și să insinueze conecții între lucruri care nu au nicio legătură unele cu altele, au făcut-o spre rușinea lor!

Că ne-am fi îmbolnăvit sau nu, lucrul acesta nu are deloc de a face cu redeschiderea bisericilor și în continuare suntem cele mai responsabile și mai protejate locuri de adunări publice!

Că oamenii au ales diferite forme de socializare și relaxare a măsurilor de precauție, acest lucru era normal și de așteptat!

Mai mult, protestele recente au sfidat în masă orice forme de distanțare socială și au ignorat cu ostentație orice formă de precauție, sub privirile aprobatoare ale acelorași jurnaliști și politicieni care se dădeau de ceasul morții că se adună creștinii la biserică!

Dublul standard și atitudinea arbitrară a acestora rămân cele mai lipsite de logică și dezgustătoare acte asociate cu această pandemie!

Adresându-ne marii majorități a celor care ne-au contactat și au comentat pe marginea acestei situații, vă mulțumim pentru suportul și rugăciunile dumneavoastră, dorim să vă asigurăm de integritatea și transparența noastră și vă promitem că în continuare vom rămâne consecvenți principiilor și acțiunilor care ne-au unit și ne-au motivat până acum!

Fiți binecuvântați de Domnul!
Nădăjduim să fim Duminică din nou împreună în părtășia Bisericii Elim, respectând în continuare toate rânduielile de protecție și precauție!

About Cristian Ionescu

Pastor Elim Romanian Pentecostal Church Chicago, USA

2 răspunsuri sa “COMUNICAT OFICIAL – PASTOR CRISTIAN IONESCU”

  1. Ne bucuram sa stim ca sunteti bine dv si familiile dv ,ne rugam inncontinuare ca Domnul sa va ocroteasca si sa va poarte de grija.

Trackbacks/Pingbacks

  1. COMUNICAT OFICIAL – PASTOR CRISTIAN IONESCU – CrestinTotal.ro - 26 iunie 2020

    […] https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2020/06/25/comunicat-oficial-pastor-cristian-ionescu/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: